Nieuwegein

Kooikersweide e.o.

Kindvriendelijke buurt
Woonhuis - Eengezinswoning
Conditie
bestaande bouw
Perceeloppervlakte
100m2
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Kooikersweide e.o. , Nieuwegein

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Op zoek naar een huurwoning in Nieuwegein? Neem direct contact op voor een afspraak.

Adres : Landmansweide, Sikkelweide, Kooikersweide in Nieuwegein
Woonoppervlakte: 100 m²
Parkeerplaats : openbaar

Bijzonderheden
- Voor- en achtertuin
- Stenen berging
- Spouwmuurisolatie
- Dakisolatie
- Dubbelglas
- Elektrisch koken

Wonen in Nieuwegein
Ruime gezinswoningen in rustige woonomgeving
Een gemoedelijke en vriendelijke wijk, met veel aandacht voor groen en toch dichtbij het stadscentrum. Dat is kenmerkend voor wonen in dit deel van Nieuwegein: Batau-Noord II. Een prettige woonomgeving voor jong en oud.

Sfeervol en warm wonen
Deze sfeervolle drielaagse woningen bieden ruimte voor het hele gezin. Er zijn twee uitvoeringen beschikbaar; een tussen- of hoekwoning. Standaard zijn de woningen uitgevoerd met een lichte woonkamer van 25 m² die uitkijkt op de achtertuin. De open keuken met inbouwapparatuur ligt aan de straatzijde van de woning. Door het gebruik van energiezuinige stadsverwarming, dubbele beglazing en dak- en spouwisolatie hebben de woningen een aangenaam woonklimaat. De eerste verdieping telt drie slaapkamers, een badkamer met douche en toilet. De tweede verdieping is een heerlijk ruime leef- of slaapzolder.

Kleinschalig en gemoedelijk
De 40 gezinswoningen in Batau-Noord II zijn gebouwd in de herkenbare bouwstijl uit de jaren tachtig. De uitstraling is vriendelijk en gemoedelijk. De wijk is kleinschalig opgezet. De straten, open ruimten en de hoeveelheid groen, geven de wijk het typische woonerf-gevoel. Een kleine voortuin geeft toegang tot de voordeur. De achtertuin is voorzien van een betegeld terras en een stenen berging voor de fiets of tuinmeubilair. Parkeergelegenheid is er volop, direct voor de deur of in de wijk.

Rustig wonen, dichtbij het stadscentrum
De wijk Batau-Noord II ligt in het noordwesten van Nieuwegein. Het is een rustige en kleinschalige woonomgeving met veel aandacht voor groen. Zo wordt Batau-Noord II van de naburige wijk Batau-Zuid gescheiden door de Nedereindseweg; een groenstrook met Park de Buurt, Park Kokke Boogard en een dierenweide. Op fietsafstand van de woningen ligt wijkwinkelcentrum ‘Batau’. Ideaal voor de dagelijkse boodschappen bij de bakker, supermarkt of drogist. Ook is er een groot aantal voorzieningen in de buurt, zoals diverse basisscholen, een ROC met sporthal, een kinderdagverblijf en een gezondheidscentrum. Batau-Noord wordt omsloten door snelweg A2 en de A.C. Verhoefweg, één van de grotere ontsluitingswegen van Nieuwegein. De bereikbaarheid is hierdoor optimaal. Ook met het openbaar vervoer. Voor een middagje gezellig winkelen is stadscentrum van Nieuwegein of Utrecht binnen een half uur bereikbaar. Kortom; een rustige woonomgeving, met stadse gemakken binnen handbereik.

Batau-Noord II | Nieuwegein
- Kooikersweide 2-20, Landmansweide 34-52 en 61-79, Sikkelweide 1-19
- 40 woningen
- Oppervlakte woning: 100 m²
- Ruime gezinswoningen
- Voor- en achtertuin met berging
- Groene en vriendelijke wijk
- Voorziening in de buurt
- Nabij uitvalswegen en OV
- Ruim wonen en in alle rust, maar met stadse gemakken binnen handbereik.

Voorwaarden
De voorwaarden voor het in aanmerking komen voor één van deze huurwoningen zijn als volgt:
- U dient zich in te schrijven bij REBO Huurwoning
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Het inkomen dient in overeenstemming te zijn met de huurprijs. Maak een berekening op https://www.wonenbijbouwinvest.nl/huurcalculator
- Bij het beoordelen van het inschrijfformulier kijken wij alleen naar het vaste inkomen. Inkomen uit een flexibele arbeidsrelatie of uitzendwerk zien wij niet als een vast inkomen en nemen wij niet mee in onze berekening.
- Bent u ondernemer? Dan stellen wij naast de inkomensvoorwaarden de afgifte van een waarborgsom t.h.v. 3 maanden huur als voorwaarde.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
REBO Huurwoning - Utrecht
Melissekade 63
3544 CT UTRECHT
Tel.(030) 68 66 260

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Gelegen aan het water

Nieuwegein

Rembrandthage

Nieuwegein

REBO Groep is aangesloten bij: