Nieuwegein

Rembrandthage

Gelegen aan het water
Woonhuis - Appartement
Conditie
Bestaande bouw
Perceeloppervlakte
110m2
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Rembrandthage , Nieuwegein

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Op zoek naar een huurwoning in Nieuwegein? Schrijf u dan nu in!

Adres : Rembrandthage te Nieuwegein
Woonoppervlakte : vanaf 89 m² t/m 110 m²
Parkeerplaats : openbaar

Bijzonderheden
- groene en waterrijke omgeving
- elektrisch koken
- balkon
- nabij scholen, winkels en voorziening voor ouderen
- makkelijk bereikbaar openbaar fiets, auto en openbaar vervoer

Huren in Nieuwegein
Vrij wonen, met uitzicht over groen en water. Deze mooie appartementen liggen aan de rand van een groenzone. Een rustige woonomgeving, maar wel op loopafstand van allerlei winkels, een kapper, huisarts en het buurtcentrum. Vanuit Galecop zijn fraaie fietstochten te maken. Langs de Lek en IJssel, of langs alle kastelen in en rondom Nieuwegein.

Rust en ruimte
In Galecop zijn vier typen appartementen te huur. Lichte woningen, met een groot balkon of dakterras met vrij uitzicht. Bij de appartementen op de begane grond hoort een tuin. Standaard is de zeer ruime woonkamer van circa 47 m² met aangrenzend een open studie- of hobbykamer. Naast de keuken beschikken alle appartementen ook over een handige bijkeuken met een aansluitpunt voor de wasmachine. Verder bestaat de woning uit een slaapkamer, een berging, en een luxe badkamer met ligbad, separate douche en wastafel.

Veilig gevoel
Dit zeslaagse appartementencomplex, met in totaal 36 woningen, ligt aan de Rembrandthage. Het gebouw is omringd door groen en water en valt vooral op door het glazen atrium. Hierdoor zijn de centrale entree en hal mooi licht. Alle appartementen, bereikbaar met trap of lift, zijn uitgerust met een veilig intercomsysteem. Elke woning heeft op de begane grond van het complex een extra berging. Parkeren kan op het parkeerterrein direct naast het gebouw.

Groen, water en winkels
De jonge woonwijk Galecop ligt in het noorden van Nieuwegein. Het is een échte woonwijk – bedrijvigheid is er nauwelijks – en wordt aan de noordkant omgeven door een brede groenzone, de Galecopperzoom. Ook in de rest van de wijk zijn groen en water belangrijke, sfeerbepalende elementen. Winkelcentrum Galecop ligt op loopafstand van de woningen, ideaal voor de dagelijkse boodschappen bij de bakker, slager, drogist en supermarkt. Ook het actieve buurtcentrum, eveneens op loopafstand, is een centrale plek. Hier bevindt zich een wijkservicepunt, waar bewoners terecht kunnen met vragen over wonen, welzijn en zorg. Galecop is goed bereikbaar, de A2 en A12 liggen vlakbij. Zowel de sneltram als een buslijn verbinden de wijk met het stadscentrum van Nieuwegein.

Galecop | Nieuwegein
- Rembrandthage 154-224, 226-296
- 72 appartementen
- Oppervlakte woning: 89-110 m² (afhankelijk van type)
- Royale appartementen
- Vrij uitzicht
- Rustig en groen
- Winkels op loopafstand
- Goed bereikbaar

Voorwaarden
De voorwaarden voor het in aanmerking komen voor één van deze huurwoningen zijn als volgt:
- U dient zich in te schrijven bij REBO Huurwoning
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Het inkomen dient in overeenstemming te zijn met de huurprijs. Maak een berekening op https://www.wonenbijbouwinvest.nl/huurcalculator
- Bij het beoordelen van het inschrijfformulier kijken wij alleen naar het vaste inkomen. Inkomen uit een flexibele arbeidsrelatie of uitzendwerk zien wij niet als een vast inkomen en nemen wij niet mee in onze berekening.
- Bent u ondernemer? Dan stellen wij naast de inkomensvoorwaarden de afgifte van een waarborgsom t.h.v. 3 maanden huur als voorwaarde.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
REBO Huurwoning - Utrecht
Melissekade 63
3544 CT UTRECHT
Tel.(030) 68 66 260

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Kindvriendelijke buurt

Nieuwegein

Kooikersweide e.o.

Nieuwegein

REBO Groep is aangesloten bij: