Nijkerk

Harlekijn, Donsvlinder

Kindvriendelijke buurt
Terug naar boven

Harlekijn, Donsvlinder , Nijkerk

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

In een sfeervolle kindvriendelijke nieuwbouwwijk te Nijkerk beheren wij diverse aantrekkelijke huurwoningen. De woningen uitgevoerd in jaren 30-stijl zijn geschikt voor diverse doelgroepen. Van starters tot gezinnen. Er is veel variatie in de grootte van de woningen en huurprijzen.

In deze omschrijving worden de eengezinswoningen aan de Donsvlinder en Harlekijn toegelicht.

Kenmerken
- Adres: Harlekijn 2 t/m 28 (even nummers) en Donsvlinder 1 t/m 7 (oneven nummers)
- 14 eengezinswoningen
- Woonoppervlakte: 101 m2 t/m 144 m²
- 3 tot 5 kamers, 2 tot 4 slaapkamers
- Twee woningen beschikken over 2 badkamers, waarvan 1 op de begane grond.
- Bouwjaar 2011
- Tuin op het noorden, noordwesten, noordoosten & zuidoosten
- Schuur aanwezig
- Openbaar parkeren

Bijzonderheden
Twee woningen voorzien van badkamer op de begane grond en 3 tot 4 slaapkamers
Veel bergruimte aanwezig door de vlizotrap naar zolder
Nette keuken voorzien van inbouwapparatuur
Tuin aanwezig
kindvriendelijke wijk

De woningen
De woningen zijn gelegen in een rij. Er is een rij woningen welke speels oogt omdat deze een 90 graden hoek maakt tussen 2 buurwoningen in. Deze twee ruime woningen welke in deze 90 graden hoek gelegen zijn, zijn daarom andere type woningen dan de overige woningen.
U komt de woning binnen via de hal. Vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet, de eerste verdieping en de woonkamer.
Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de tuin.
Grenzend aan de woonkamer treft u een half open luxe witte Bruynzeel keuken met een composiet zwart blad. De keuken is van alle gemakken voorzien. U treft hier Siemens inbouwapparatuur, zoals een schouwkap, kooktoestel met keramische kookplaat, een combimagnetron oven, een vaatwasser en een koel/vriescombinatie.
Op de eerste verdieping vindt u 2 ruime slaapkamers en de badkamer. In de badkamer vindt u een douche, tweede toilet en vaste wastafel.
De zolder is bereikbaar middels een vlizotrap. Ideaal om de spullen op te bergen welke u niet dagelijks gebruikt.
In de tuin treft u een houten berging.

Twee uitzonderlijke types
De twee type woningen welke in de “90 graden hoek” van de rij woningen gelegen zijn, beschikken op de begane grond over een extra slaapkamer en een extra badkamer. Op de eerste verdieping beschikken deze woningen over 3 slaapkamers en extra grote bergruimte en de andere woning over 2 extra slaapkamers.
Deze woningen hebben een extra brede tuin.

Omgeving en voorzieningen
De wijk kenmerkt zich door diversiteit in de woningen. De woningen in de wijk zijn gebouwd met het jaren 30-thema in het achterhoofd.
Deze stijl brengt lopend door de buurt al veel sfeer met zich mee.
Op loopafstand van de woning vindt u een basisschool, supermarkt, speelvoorzieningen en sportschool. In dezelfde wijk vindt u ook tevens een middelbare school.
De A28 en de A1 zijn in de nabijheid.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
2. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
3. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

 

Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Kindvriendelijke buurt

Nijkerk

Zijdevlinder 31 tm 41

Nijkerk
Kindvriendelijke buurt

Nijkerk

Zijdevlinder 1 tm 29A

Nijkerk
Kindvriendelijke buurt

Nijkerk

Vlinderlaan

Nijkerk
Mét garage

Nijkerk

De Bongerd

Nijkerk

REBO Groep is aangesloten bij: