Nijkerk

Zijdevlinder 1 tm 29A

Kindvriendelijke buurt
Woonhuis -
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Zijdevlinder 1 tm 29A , Nijkerk

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

23 sfeervolle eengezinswoningen in de kindvriendelijke nieuwbouwwijk De Terrassen te Nijkerk met voortuin en zeer diepe achtertuin. De woningen zijn uitgevoerd met het jaren 30-thema in het achterhoofd.

Kenmerken
- Adres: Zijdevlinder 1 t/m 29 (oneven nummers)
- Wijk: De Terrassen
- Eengezinswoningen met berging
- 3 verschillende type woningen
- Woonoppervlakte: 127 en 136 m²
- 4 kamers, 3 slaapkamers en een ruime zolder
- Bouwjaar: 2014
- Voor- en zeer diepe achtertuin aanwezig
- Tuinligging: west, noordwest, noord en noordoost
- Openbaar parkeren
- Huurprijzen: van € 897,00 tot circa € 968,00 per maand
- Bijzonderheden

Luxe keukens met inbouwapparatuur
Badkamer met ligbad, douche, wastafel en tweede toilet of inloopdouche, dubbele wastafel en 2e toilet.
Voor- en zeer diepe achtertuin aanwezig
Een enkele met openslaande deuren naar de achtertuin
Wasmachine aansluiting op zolder

De woningen
De woningen zijn kenmerkend door de prachtige jaren ’30-stijl. De stijl is herkenbaar door het gebruik van de traditionele rode baksteen met donkere voeg, riante goten en steile dakhellingen. Tijdloos en ongekend populair.
De woningen in dit project bestaan uit drie woonlagen. De benedenverdieping heeft aan de voorzijde van het huis een compleet ingerichte keuken. De keuken staat in open verbinding met de royale woonkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een badkamer met douchehoek, een of twee wastafels en tweede toilet. De hoekwoningen beschikken over een bad. Via een vaste trap betreed je de ruime open zolderverdieping waar de opstelplaats voor de wasmachine en droger zich bevindt.
Door de vorm van de straten ontstaat aan de achterzijde van de woningen een hof. Aan dit hof zijn de zeer diepe tuinen gelegen. Iedere woning heeft een eigen berging achterin de tuin. Daarnaast is er tevens een voortuin aanwezig.
De 23 huurwoningen in Nijkerk zijn verdeeld in vier verschillende blokken van 7 (blok 1), 4 (blok 2) en 6 (blok 3 en 4) woningen.

Omgeving en voorzieningen
Op loopafstand van de woning vindt u een basisschool, supermarkt, speelvoorzieningen en sportschool. In dezelfde wijk vindt u ook tevens een middelbare school.
De binnenstad van Nijkerk bevindt zich op 10 minuten fietsafstand. Het historisch centrum van Amersfoort ligt op ca. 10 kilometer. De snelwegen A28 (Utrecht – Zwolle) en A1 (Amsterdam – Hengelo) zijn respectievelijk binnen 5 en 10 minuten te bereiken.

Projectwebsite
Op de projectwebsite www.hureninnijkerk.nl vindt u meer informatie over dit project.

Voorwaarden
De voorwaarden om in aanmerking te komen voor één van deze huurwoningen zijn als volgt:
- U dient zich in te schrijven door middel van het inschrijfformulier. Deze vindt u op onze website.
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Het inkomen dient in overeenstemming te zijn met de huurprijs.
De gestelde inkomenseis is: het bruto maandinkomen dient tenminste gelijk te zijn aan 4,5 x de maandhuurprijs. Bijvoorbeeld bij een huurprijs van € 800,00 per maand is het vereiste inkomen: 4,5 x € 800,00 = € 3.600,00 bruto per maand, inclusief vakantiegeld.
- Geheel vrije vestiging.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?
1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
2. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
3. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Kindvriendelijke buurt

Nijkerk

Zijdevlinder 31 tm 41

Nijkerk
Kindvriendelijke buurt

Nijkerk

Vlinderlaan

Nijkerk
Kindvriendelijke buurt

Nijkerk

Harlekijn, Donsvlinder

Nijkerk
Mét garage

Nijkerk

De Bongerd

Nijkerk

REBO Groep is aangesloten bij: