Nijkerk

Zijdevlinder 31 tm 41

Kindvriendelijke buurt
Terug naar boven

Zijdevlinder 31 tm 41 , Nijkerk

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

In een sfeervolle kindvriendelijke nieuwbouwwijk te Nijkerk beheren wij diverse aantrekkelijke huurwoningen. De woningen uitgevoerd in jaren 30-stijl zijn geschikt voor diverse doelgroepen. Van starters tot gezinnen. Er is veel variatie in de grootte van de woningen en huurprijzen.

In deze omschrijving worden de eengezinswoningen aan de Zijdevlinder 31 t/m 41 (oneven nummer) toegelicht.

Kenmerken
- Adres: Zijdevlinder 31 t/m 41 (oneven nummers)
- 6 eengezinswoningen waarvan 2 met garage
- Woonoppervlakte: 119 m² t/m 135 m²
- 4 kamers, 3 slaapkamers
- Bouwjaar 2011
- Tuin op het noordoosten
- Schuur aanwezig m.u.v. twee woningen, deze hebben een garage
- Openbaar parkeren

Bijzonderheden
Twee woningen voorzien van garage
Vaste trap naar zolder
Nette keuken voorzien van inbouwapparatuur
Voor- en achtertuin aanwezig
Kindvriendelijke wijk

De woningen
De woningblokken bestaan uit woningen van 3. De 6 woningen zijn middels twee garages met elkaar verbonden. De hoekwoningen beschikken over een topgevel, wat een sfeervolle uitstraling met zich meebrengt.
U komt de woning binnen via de hal. Vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet, de eerste verdieping en de woonkamer.
Vanuit de woonkamer heeft u middels open slaande deuren toegang tot de tuin.
Grenzend aan de woonkamer treft u een luxe witte Bruynzeel keuken met een composiet zwart blad. De keuken is van alle gemakken voorzien. U treft hier Siemens inbouwapparatuur, zoals een schouwkap, kooktoestel met keramische kookplaat, een combimagnetron oven, een vaatwasser en een koel/vriescombinatie.
Op de eerste verdieping vindt u 3 ruime slaapkamers en de badkamer. In de badkamer vindt u een douche, tweede toilet en vaste wastafel.
De zolder is bereikbaar middels een vaste trap.
In de tuin treft u een houten berging m.u.v. twee woningen. Deze woningen beschikken over een garage.

Omgeving en voorzieningen
De wijk kenmerkt zich door diversiteit in de woningen. De woningen in de wijk zijn gebouwd met het jaren 30-thema in het achterhoofd.
Deze stijl brengt lopend door de buurt al veel sfeer met zich mee.
Op loopafstand van de woning vindt u een basisschool, supermarkt, speelvoorzieningen en sportschool. In dezelfde wijk vindt u ook tevens een middelbare school.
De A28 en de A1 zijn in de nabijheid.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
2. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
3. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Kindvriendelijke buurt

Nijkerk

Zijdevlinder 1 tm 29A

Nijkerk
Kindvriendelijke buurt

Nijkerk

Vlinderlaan

Nijkerk
Kindvriendelijke buurt

Nijkerk

Harlekijn, Donsvlinder

Nijkerk
Mét garage

Nijkerk

De Bongerd

Nijkerk

REBO Groep is aangesloten bij: