Nijmegen

Pastoor Zegersstraat e.o.

Nabij centrum
Woonhuis - Huurwoning Eengezinswoning
Conditie
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Pastoor Zegersstraat e.o. , Nijmegen

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

In ons beheer: 67 luxe eengezinswoningen gelegen aan het Nieuw Nachtegaalplein te Nijmegen. De architectuur van deze nieuwe woningen is geïnspireerd op de historie en het monumentale karakter van deze wijk. Het oude poortgebouw is behouden gebleven en in oude glorie hersteld. Ook de oude bomen op het Nachtegaalplein zelf blijven staan. De woning zijn ruim en hebben een oppervlakte van 108 tot 136 m² verdeeld over 3 woonlagen. Elke woning heeft zijn eigen karakter doordat elke voor- en achtergevel uniek is. De combinatie van oud en nieuw geeft het Nieuw Nachtegaalplein karakter.


Projectinformatie:
• 67 luxe eengezinswoningen;
• Woonoppervlakte variërend van 108 m² tot 136 m²;
• Complete luxe keuken v.v. diverse inbouwapparatuur;
• varierend van 3 of 4 slaapkamers (+ een ruime zolder);
• Badkamer v.v. douchehoek, wastafel en een 2e toilet;
• Op de 2e verdieping bevindt zich de opstelplaats voor de wasmachine & droger;
• Tuin met houten berging;


Huurprijs:
Huurprijs vanaf per maand: € 980,00

De woningen zijn gelegen aan de Pastoor Zegersstraat, Mezenstraat, Nieuw Nachtegaalplein, Leeuwerikstraat, Oude Nonnendaalseweg en de Kwartelstraat.

*Foto(s) toont/tonen een impressie van het complex;

Omgeving en voorzieningen:
Aan de rand van het centrum van Nijmegen, vlakbij het Centraal Station, krijgt de authentieke arbeiderswijk Wolfskuil een volledige metamorfose. In het hart van deze wijk komt een gevarieerde nieuwe woonplek Nieuw Nachtegaalplein. Een heerlijk rustige wijk met de dynamiek van de stad om de hoek. In de directe nabijheid van het complex zijn diverse voorzieningen gelegen zoals een winkelcentra, welzijns- en zorgvoorzieningen, St. Radboud ziekenhuis, sportmogelijkheden en de Universiteit Nijmegen.

Bereikbaarheid:
Dankzij de gunstige ligging van de woning aan de rand van het centrum bent u snel in de binnenstad, maar ook in het buitengebied. Vanuit de locatie heeft u een snelle aansluiting op de snelwegen A50 (Eindhoven-Zwolle), A73 (Nijmegen-Venlo) en A15 (Nijmegen-Rotterdam).
Tevens is er een prima busverbinding met het centrum en het Centraal Station. Op korte loopafstand is de bushalte. Vanaf deze halte bent u binnen 5 minuten in het centrum van Nijmegen of het Centraal Station. De treinverbindingen naar Utrecht, Eindhoven en Zwolle zijn uitstekend.

Inschrijven
De inschrijving voor de beschikbare woningen binnen dit complex verloopt via de externe omgeving van wonenbijbouwinvest.nl. Voor meer informatie en om in aanmerking te komen voor een woning klikt u op de button Inschrijven. Let op! U schrijft zich hiermee alleen in voor de woningen in eigendom van Bouwinvest. Om in aanmerking te komen voor het overige woningaanbod van REBO Huurwoning dient u zich hier in te schrijven.

Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Centrum

Nijmegen

Handelskade

Nijmegen
Zichtlocatie

Nijmegen

Kaapstander

Nijmegen
In nieuwe wijk

Nijmegen

Lise Meitnerstraat e.o.

Nijmegen
Luxe appartementen

Nijmegen

Parktoren De Elshof

Nijmegen

REBO Groep is aangesloten bij: