Nunspeet

Gerbrandystraat e.o.

€ 757,- per maand
Kindvriendelijke buurt
Woonhuis - Eengezinswoning
Conditie
bestaande bouw
Huurprijs
€ 757,-  per maand
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Gerbrandystraat e.o. , Nunspeet

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

REBO Vastgoed Management BV beheert het onderhavige complex van 52 ruime eengezinswoningen in Nunspeet aan de Gerbrandystraat 80 t/m 142 (even, 117 t/m 127 (oneven), Treubstraat 126 t/m 136 (even), Piersonstraat 50 t/m 64 (even).

De woningen zijn gelegen in een kindvriendelijke wijk. Nunspeet is gelegen op de Noord-Veluwe. Het centrum biedt voldoende voorzieningen.

Indeling:
Indeling: Op de begane grond, entree met toiletruimte, doorzon woonkamer (circa 32 m²), afgesloten keuken. Op de eerste verdieping 3 slaapkamers, waarvan enkele de beschikking hebben over een inbouwkast. De badkamer is voorzien van ligbad, tweede toilet en vaste wastafel. Met een vaste trap heeft u toegang tot de zolder verdieping, waar zich de vierde slaapkamer bevindt met dakkapel. De zolder biedt tevens bergruimte.

Bijzonderheden:
- De woningen beschikken over een voor- en achtertuin;
- Individuele CV HR-combiketel;
- Begane grond voorzien van isolatieglas;
- Enkele woningen met garage;
- Fraaie ligging aan de oostkant van Nunspeet;
- Kindvriendelijke omgeving;
- Op loopafstand van het centrum.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  1. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  1. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

REBO Groep is aangesloten bij: