Odijk

Johan Uten Boomgaarterf

Luxe appartementen
Terug naar boven

Johan Uten Boomgaarterf , Odijk

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Wonen in een luxe driekamer appartement in een groene omgeving, nabij alle voorzieningen? Dit kan nu in het centraal gelegen Odijk!

Kenmerken
- Adressen: Johan Uten Boomgaarterf 15 t/m 28 & Vuurdoornerf 1 t/m 29
- Type woningen: 43 luxe driekamerappartementen
- Oppervlakte: tussen de 91 m² en 120 m²
- 2 slaapkamers
- Bouwjaar: 2014
- Berging: zowel inpandige en fietsenberging
- Parkeerplaats: parkeren op afgesloten terrein
- Buitenruimte: ruim balkon of terras
- Huurprijzen: van € 830,00 tot circa € 955,00 per maand
- Voorschot servicekosten: € 45,00 per maand

De woningen
Het project bestaat uit 43 luxe appartementen verdeeld over drie 3-laagse gebouwen.
De woningen beschikken over een grote woonkamer met open keuken voorzien van diverse Siemens inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat met schouwkap, koelvriescombinatie, combimagnetron, vaatwasser en luxe composiet aanrechtblad.
Vanuit de woonkamer heeft men toegang tot het ruime balkon of terras welke is gelegen op het zuiden of zuidwesten. De appartementen hebben 2 ruime slaapkamers. Een appartement is voorzien van ruime serre.
Het toilet met fonteintje en de berging met opstelplaats voor de wasmachine, droger en cv-ketel zijn, net als alle overige genoemde ruimtes, vanuit de hal bereikbaar.
De badkamer is voorzien van een (dubbele) wastafel, douche, en design radiator. Enkele appartementen beschikken over een bad.

Locatie
Heel veel centraler wonen dan in Odijk is amper mogelijk in ons land. Vlakbij het gezellige Utrecht, maar dan midden in het groen aan de oever van de Kromme Rijn.
Met zo’n 4500 inwoners is Odijk een gemoedelijk Dorp, waar het straatbeeld bepaald wordt door monumentale bomen en slingerende weggetjes.
Odijk mag dan landelijk liggen, het aanbod van voorzieningen is er uitstekend. Van handige supermarkten tot knusse winkeltjes, basisscholen in het dorp en middelbare scholen in de directe omgeving, een paar goede restaurants, verschillende sportaccommodaties en ideale verbindingen (zowel met de auto als het openbaar vervoer).

Projectwebsite
Voor meer informatie kunt u eveneens kijken op de projectwebsite www.hureninscholeneiland.nl.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?
1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
2. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
3. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Kindvriendelijke buurt

Odijk

Gaspeldoorn

Odijk

REBO Groep is aangesloten bij: