Oosterhout

John R. Towlestraat e.o.

In nieuwe wijk
Terug naar boven

John R. Towlestraat e.o. , Oosterhout

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

In ruim opgezette wijk Hoge Wei bevinden zich deze energiezuinige eengezinswoningen met een oppervlak van ca 125 m².

Kenmerken
Soort woning: Eengezinswoningen
Woonpppervlakte: Variërend van ca. 123 m² tot 129 m²
Aantal kamers: 4 (3 slaapkamers)
Bouwjaar: 2020
Buitenruimte: Voor- en achtertuin
Ligging buitenruimte: Divers
Berging: Houten berging in de achtertuin
Parkeerplaats: Openbaar
Adressen: John R. Towlestraat 2 t/m 42 te Oosterhout.

Huurprijs:
Huurprijs per maand vanaf: € 1.010,00
Servicekosten per maand: n.v.t.

Indeling:

De woonkamer ligt aan de achterzijde van de woning voor optimaal contact met de tuin. Achter in deze tuin beschikken alle woningen over een berging voor de fietsen en het tuingereedschap. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de complete hoekkeuken, uitgevoerd met witte fronten. Deze is voorzien van een A-merk inductiekookplaat, vaatwasser, koelvriescombinatie en combimagnetron. Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers en een complete badkamer met douche en tweede toilet. De zolderverdieping is multifunctioneel in te delen. De open ruimte is door de aanwezige vaste trap uitermate geschikt als vierde slaapkamer of hobbykamer. De toch al goed geïsoleerde energiezuinige woningen zijn standaard voorzien van zonnepanelen.


Afmetingen:
Woonkamer: ca. 30 m²
Keuken: ca. 8 m²
Slaapkamer 1: ca. 16 m²
Slaapkamer 2: ca. 9 m²
Slaapkamer 3: ca. 7 m²
Badkamer: ca. 6 m²
Zolder: ca. 35 m²

Omgeving en voorzieningen:
Hoge Wei ligt tussen de uiterwaarden van de Waal en de bestaande bebouwing van Oosterhout. Je woont er dus heerlijk rustig met een dorps karakter. Wandel of fiets kilometers over
de Waaldijk en stop onderweg bij een uitzichtpunt of brasserie. Ondanks deze rustige, groene en waterrijke omgeving sta je toch binnen een kwartier in hartje Nijmegen. Geniet van het historische centrum, de vele restaurants, leuke winkeltjes en het cultureel aanbod. In Nijmegen vind je het allemaal. Daarna is het weer heerlijk in alle rust thuiskomen. In Oosterhout zelf ligt een goed aangeschreven basisschool. Middelbaar, hoger en universitair onderwijs vind je in Nijmegen.


Bereikbaarheid:
Binnen 10 minuten van Hoge Wei zit je op de A15 richting Utrecht, Arnhem en Rotterdam. Op loopafstand van je woning vind je diverse buslijnen. Het treinstation Nijmegen-Lent ligt op zo’n 10 minuten fietsen.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  2. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  3. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

REBO Groep is aangesloten bij: