Soesterberg

Gemini, Mercury

Kindvriendelijke buurt
Woonhuis - Eengezinswoning
Conditie
bestaande bouw
Perceeloppervlakte
73m2
Aantal kamers
3
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Gemini, Mercury , Soesterberg

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

REBO Vastgoed Management B.V. beheert ruime eengezinswoningen aan de Gemini 1 t/m 38 (e + o) en aan de Mercury 102 t/m 148 (e) te Soesteberg. De woningen zijn gelegen in rustige kindvriendelijke omgeving in directe nabijheid van scholen, winkels, bos en uitvalswegen.

Indeling:
Entree, hal en toiletruimte, ruime woonkamer met halfopen keuken.
Verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer met wastafel, douche tweede toilet en wasmachineaansluiting.
2e verdieping: Ruime zolder welke via een vaste trap te bereiken is.

Voorwaarden
De voorwaarden voor het in aanmerking komen voor één van deze huurwoningen zijn als volgt:
- U dient zich in te schrijven bij REBO Vastgoed Management B.V. door middel van het inschrijfformulier.
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Het inkomen dient in overeenstemming te zijn met de huurprijs.
- De gestelde inkomenseis is: het bruto maandinkomen dient tenminste gelijk te zijn aan 4,5 x de maandhuurprijs. Bijvoorbeeld bij een huurprijs van € 700,00 per maand is het vereiste inkomen: 4,5 x € 700,00 = € 3.150,00 bruto per maand, inclusief vakantiegeld.
- Het tweede inkomen mag voor 100% worden meegeteld.
- Geheel vrije vestiging.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?
1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
2. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
3. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Prachtig uitzicht

Soesterberg

Batenburgweg e.o.

Soesterberg

REBO Groep is aangesloten bij: