Utrecht

Amerikalaan 'Het Kompas'

Inclusief parkeerplaats
Woonhuis - Eengezinswoning
Conditie
bestaande bouw
Perceeloppervlakte
126m2
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Amerikalaan 'Het Kompas' , Utrecht

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

In nieuwbouwproject “Het Kompas” zijn 50 ruime eengezinswoningen gerealiseerd. De fraai vormgegeven woningen hebben veel binnenruimte en hebben de beschikking over een ruim terras grenzend aan de gemeenschappelijke daktuin. Uw auto kunt parkeren in de ondergelegen parkeergarage.

Het project bestaat uit 50 royale eengezinswoningen. U kunt kiezen uit een viertal woningtypen variërend van 100 m² tot 151 m².

Opleveringsniveau
De afwerking van de woningen is hoogwaardig. De woningen zijn volledig afgewerkt met moderne luxe witte keuken voorzien van een vaatwasser, combimagnetron, keramische kookplaat, moderne RVS afzuigkap en koel-vriescombinatie. Kortom een complete keuken waar iedere (hobby)kok mee uit de weg kan.
De moderne badkamers zijn uitgerust met wastafels, inloopdouche met glazen douchescherm, tweede toilet en designradiator. De kleurstelling van de tegels in de badkamer is wit en gespikkeld zwart. Een aantal woningen beschikken tevens over een ligbad.

De omgeving
Het complex bevindt zich tussen de Churchillaan, de Beneluxlaan en de Amerikalaan. Het is goed wonen in “Het Kompas”. U vindt hier een ruim aanbod aan goed onderwijs en een gevarieerd winkelaanbod.
Voor de dagelijkse boodschappen en nog veel meer loopt u zo naar het winkelcentrum. In het Winkelcentrum vindt u alles van mode, horeca tot de dagelijkse boodschappen. Het winkelassortiment is voorzien van grote landelijke formules zoals de Albert Heijn en de Action maar wordt ook vergezeld door unieke lokale ondernemers.
Daarnaast is er in de wijk goede kinderopvang. Met bijna 30 scholen, variërend van voorschoolse educatie en basisonderwijs tot middelbaar en beroepsonderwijs biedt de omgeving een zeer ruime keus om op loopafstand naar school te gaan.

Bereikbaarheid
De woningen zijn op slecht drie kilometer afstand gelegen van de binnenstad van Utrecht. Middels de goede verbinding met de autosnelwegen A2 en A12 heeft u heel Nederland binnen handbereik. Om de hoek van het project vindt u de sneltramhalte Mei Plein waardoor u direct een verbinding heeft met Utrecht Centraal.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  1. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  1. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Groene omgeving

Utrecht

Meyster's Buiten

Utrecht
Gelegen aan het water

Utrecht

Dichterswijk

Utrecht
Prachtig uitzicht

Utrecht

De Bongerd I en II

Utrecht
Balkon op het zuiden

Utrecht

Herbert Kawanstraat e.o.

Utrecht

REBO Groep is aangesloten bij: