Utrecht

Bartoklaan e.o.

Centrum
Woonhuis - Appartement
Conditie
Bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Bartoklaan e.o. , Utrecht

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

In hartje Utrecht staan aan de Bartóklaan 43 luxe huurappartementen. Dit moderne appartementencomplex van vier verdiepingen grenst aan de populaire woonwijken Oog in Al en Lombok. Het project maakt onderdeel uit van de wijk Welgelegen, een gemengde wijk waar bedrijven en woningen elkaar ontmoeten. Het gevoel van een stedelijke woonwijk, met ruimte voor groen.  U woont hier in een comfortabel en compact appartement van ongeveer 49 vierkante meter met een complete keuken en efficiënte badkamer. U heeft een eigen buitenruimte, en door de U-vormige architectuur van het complex ontstaat er de ruimte voor een mooie binnentuin. En niet alleen uw uitzicht is groen, u woont hier namelijk in een energiezuinig en duurzaam appartement. Met 150 zonnepanelen op het dak, stadsverwarming en isolatie verdient dit complex energielabel A.

Adressen:
Bartóklaan 9 t/m 9-42, Utrecht.

Bijzonderheden
- Hartje Utrecht
- Luxe keuken (compleet) en badkamer
- Alle appartementen zijn aangesloten op eigen zonnepanelen
- Nabij voorzieningen
- Nabij het centrum Utrecht
- Nieuw: bouwjaar 2020

Appartementen
In Bartok zitten twee verschillende woningtypes: een hoek- of een tussenappartement. Dit zijn allemaal 2-kamer appartementen, met 1 aparte slaapkamer. De appartementen hebben een oppervlakte van 48 of 50 vierkante meter.

Alle appartementen zijn uitgerust met een luxe keuken met Atag inbouwapparatuur en een moderne badkamer welke voorzien is van een designradiator, wastafel en een douche. Daarnaast  beschikken de appartementen over een balkon of terras en een eigen externe berging.

Algemene indeling
U betreed de woning en loopt via de entree naar de open keuken, welke voorzien is van ATAG inbouwapparatuur. Hier bevindt aan uw rechter kant zich de slaapkamer, welke verbindt naar de badkamer. De luxe badkamer is voorzien van een wastafel, radiator en een douchecabine. Naast de slaapkamer bevindt zich het separate toilet, waarachter een berging met wasmachine en droger aansluiting zit. Wanneer u via de hal de open keuken passeert, komt u uit in de woonkamer. De woonkamer biedt toegang tot het terras/balkon, afhankelijk van het type appartement.
De indeling kan per type appartement iets afwijken.

Locatie en bereikbaarheid
In Bartok woont u rustig maar dicht bij de actie! In 6 minuten fietsen bent u al op het centraal station. En fietst u 4 minuutjes verder, dan bevindt u zich in het centrum van Utrecht, het Neudeplein en de Oude Gracht. U hoeft dus niet ver voor de gezelligheid van de stad.
Kleine boodschappen? Dat is ook geen probleem! Op een paar minuten wandelen ligt het wijkwinkelcentrum van de wijk Oog in Al waar u terecht kunt voor alle dagelijkse boodschappen. Ook vindt u hier meerdere basisscholen, een bibliotheek, een sportschool én het groene stadspark. Het lijkt bijna onnodig maar mocht u toch de wijk uit willen, dan is de bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer goed. In maximaal 10 minuten rijd u de A2 of de A12 op. En op 500 meter afstand vindt u de bus en tramhalte.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  1. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  1. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Centrum

Utrecht

Rachmaninoffhuis

Utrecht
Gelegen aan het water

Utrecht

Vlechtdraadhof 'Neerlandia'

Utrecht
Luxe appartementen

Utrecht

Veemarkt City

Utrecht
Autoluwe straat

Utrecht

Tuinpark I

Utrecht

REBO Groep is aangesloten bij: