Utrecht

Bladvlinder e.o.

Groene omgeving
Woonhuis - Eengezinswoning
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Bladvlinder e.o. , Utrecht

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Dit complex bestaat uit 98 huurwoningen,gelegen in Utrecht, in de wijk het Zand en Parkwijk Noord, aan de Bladvlinder 2 t/m 26, Distelvlinder 1 t/m 7, Monarchvlinderlaan 72 t/m 84, Nachtvlinderplantsoen 26 t/m 60, Purpervlinderstraat 3 t/m 29, Snuitvlinder 2 t/m 8, Wapendragervlinder 11 t/m 51.

Omgeving:
Wooncomplex het Zand is gelegen in de wijk Leidsche Rijn. De wijk Leidsche Rijn ligt op ongeveer vijf kilometer afstand van het centrum van Utrecht. U vindt in Leidsche Rijn volop voorzieningen als winkels, scholen, kinderopvang, restaurants, bioscopen en sportcentra. De wijk is door de twee treinstations Vleuten en Utrecht Terwijde en de buslijnen 26, 28, 29 en 39 met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Met de auto is Leidsche Rijn via de A2 en A12 gemakkelijk te bereiken. De woonomgeving van Leidsche Rijn is gevarieerd. Er is zeker niet alleen nieuwbouw. Monumentale boerderijen, oude lintbebouwing en oorspronkelijke natuur krijgen alle ruimte. U kunt volop genieten van de rust en de groene omgeving,bijvoorbeeld door een bezoek te brengen aan het Maxima Park.
Wooncomplex het Zand heeft drie afgesloten hofjes die alleen toegankelijk zijn voor de bewoners. Bijna alle huurwoningen beschikken over een achtertuin. De terrassen en looppaden zijn met tegels bestraat.

De huurwoningen bestaan uit een 6-tal type woningen, variërend van herenhuizen, parkhuizen, groeihuizen, hoekwoningen, stadswoningen en hofwoningen. De herenhuizen hebben op twee niveaus ruimte voor een werkkamer. De woningen liggen aan het Ameliapark en zijn in hun geheel verhoogd gebouwd. De stadswoningen hebben een zeer ruime woonkamer. Bijna alle huurwoningen beschikken over drie tot vier slaapkamers en een badkamer met ligbad, aparte douche en wastafel. De hoekwoningen beschikken over een riant dakterras. De hofwoning is zeer knus en rustig gelegen aan een hofje. Afhankelijk van het woningtype is de keuken uitgerust met vaatwasser, combimagnetron en koelvriescombinatie.
De oppervlakte van de huurwoningen varieert van 103 m² t/m 168 m².

Bijzonderheden:
- vrij uitzicht;
- bij iedere verhuureenheid een parkeerplaats;
- voldoet aan de laatste isolatie eisen;
- luxe keuken met inbouwapparatuur;
- gevarieerd aanbod in verhuureenheden en dito huurprijzen;
- goede aansluiting op snelwegen en openbaar vervoer;
- geheel vrije vestiging.

Inschrijfvoorwaarden:
De voorwaarden voor het in aanmerking komen voor één van deze huurwoningen zijn als volgt:
- U dient zich in te schrijven bij REBO Huurwoning
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Het inkomen dient in overeenstemming te zijn met de huurprijs. Maak een berekening op: https://www.wonenbijbouwinvest.nl/huurcalculator
- Bij het beoordelen van het inschrijfformulier kijken wij alleen naar het vaste inkomen. Inkomen uit een flexibele arbeidsrelatie of uitzendwerk zien wij niet als een vast inkomen en nemen wij niet mee in onze berekening.
- Bent u ondernemer? Dan stellen wij naast de inkomensvoorwaarden de afgifte van een waarborgsom t.h.v. 3 maanden huur als voorwaarde.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
REBO Huurwoning - Utrecht
Melissekade 63
3544 CT UTRECHT
Tel.(030) 68 66 260

 

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Groene omgeving

Utrecht

Meyster's Buiten

Utrecht
Gelegen aan het water

Utrecht

Dichterswijk

Utrecht
Groene omgeving

Utrecht

Huis te Zuylenlaan

Utrecht
Balkon op het zuiden

Utrecht

Herbert Kawanstraat e.o.

Utrecht

REBO Groep is aangesloten bij: