Utrecht

Dichterswijk

Gelegen aan het water
Woonhuis - Appartement
Conditie
Bestaande bouw
Perceeloppervlakte
85m2
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Dichterswijk , Utrecht

Zicht op het water, wonen in de stad
Stads wonen, met een vrij uitzicht op water en groen. Dat is kenmerkend voor de 124 smaakvolle vrije sector huurappartementen en -maisonnettes, gelegen aan het Rolderdiephof en Voorsterbeeklaan, in de wijk Parkhaven-Dichterswijk in Utrecht. De haven met de historische schepen, winkels, restaurants en terrasjes is het hart van de woonomgeving. Hier woon je ideaal: rustig, maar met het centrum van de stad om de hoek.

Kenmerken van Dichterswijk
Aantal woningen: 124 appartementen
Woonoppervlakte: ca. 77 - 165 m²
Aantal slaapkamers: 1, 2 of 3 slaapkamers
Opgeleverd: 2005 

Rustig wonen, maar wel in de stad
In het westelijk centrum van Utrecht, tussen de Croeselaan en het Merwedekanaal, tussen Jaarbeurs en Balijelaan, vind je een compleet nieuwe stadswijk op een voormalig bedrijventerrein in Dichterswijk-West: Parkhaven. Een rustige, groene woonomgeving met veel water.


Bijzonder is het hart van de wijk: een haven met oude schepen, gezellige horeca en terrasjes. Hier kun je heerlijk flaneren langs de kade en van een lekker drankje genieten op een zonnig terras, terwijl je uitkijkt over de historische schepen aan de binnenhaven, waaraan het appartementencomplex ligt.

In de directe nabijheid vind je diverse leuke kleine winkeltjes en andere voorzieningen. Loop je iets verder, dan bevind je je al snel in de binnenstad van Utrecht. Door de centrale ligging is de bereikbaarheid van Parkhaven ideaal. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Diverse typen, dus keuze genoeg
In het appartementengebouw zijn appartementen en 2-laagse maisonnettes beschikbaar. Je hebt de keuze uit meer dan 30 typen. De woningen zijn verschillend qua maatvoering en indeling. De woonoppervlakte varieert van 77 tot 160 m². Afhankelijk van je voorkeur kun je bijvoorbeeld kiezen uit 1, 2 of 3 slaapkamers. Ook uitvoeringen met een bijkeuken, extra werkkamer of 2 badkamers behoren tot de mogelijkheden. De woningen hebben dubbele beglazing, thermostatische kranen en vrijhangende toiletten. Een inpandige berging maakt de woning compleet.

Het gebouw heeft een moderne uitstraling. Rondom de woningen is er veel aandacht voor groenbeplanting. Omdat het gebouw een U-vorm heeft, hebben alle woningen een fraai en vrij uitzicht op de haven of het Merwedekanaal. Elke woning heeft een eigen buitenruimte. Je kunt kiezen uit een balkon of een besloten terras. Je auto kun je kwijt in de inpandige garage.

Inschrijven voor Rolderdiephof
De inschrijving voor de beschikbare woningen binnen dit complex verloopt via de externe omgeving van wonenbijbouwinvest.nl. Voor meer informatie en om in aanmerking te komen voor een woning klikt u op de button Inschrijven. Let op! U schrijft zich hiermee alleen in voor de woningen in eigendom van Bouwinvest. Om in aanmerking te komen voor het overige woningaanbod van REBO Huurwoning dient u zich hier in te schrijven.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Autoluwe straat

Utrecht

Londrinadreef e.o.

Utrecht
Centrum

Utrecht

Zijdebalen III

Utrecht
Groene omgeving

Utrecht

Melissekade

Utrecht
Luxe appartementen

Utrecht

Diamantweg

Utrecht

REBO Groep is aangesloten bij: