Utrecht

Eerste Westerparklaan e.o.

Kindvriendelijke buurt
Woonhuis - Eengezinswoning
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Eerste Westerparklaan e.o. , Utrecht

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Dit complex bestaat uit 89 huurwoningen, gelegen in Utrecht in de wijk Parkwijk Noord, aan de Distelvlinder 2 t/m 8, Eerst Westerparklaan 31 t/m 63, Monarchvlinderlaan 2 t/m 68, Nachtvlinderplantsoen 1 t/m 25, Snuitvlinder 1 t/m 7.

Superblok I is gelegen in de wijk Leidsche Rijn. De wijk Leidsche Rijn ligt op ongeveer vijf kilometer afstand van het centrum van Utrecht. U vindt in Leidsche Rijn volop voorzieningen als winkels, scholen, kinderopvang, restaurants, bioscopen en sportcentra. De wijk is door de twee treinstations leuten en Utrecht Terwijde en de buslijnen 26, 28, 29 en 39 met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Met de auto is het Leidsche Rijn via de A2 en A12 gemakkelijk te bereiken. De woonomgeving van Leidsche Rijn is gevarieerd. Monumentale boerderijen, oude lintbebouwing en oorspronkelijke natuur krijgen alle ruimte. U kunt volop genieten van de rust en de groene omgeving, bijvoorbeeld door een bezoek te brengen aan het Maxima Park.

De huurwoningen bestaan uit drie verschillende woningtypes variërend van Herenhuizen, Parkwoningen, en Stadswoningen. De herenhuizen en parkwoningen grenzen aan het Groot Archeologiepark en de Stadswoningen aan de omliggende bebouwing. Het binnengebied bestaat onder meer uit een afgesloten parkeerterrein, de poort van het parkeerterrein is middels een handzender elektronisch bedienbaar. Tevens zijn er twee doorgangen voor fietsers en voetgangers.

De huurwoningen zijn ruim opgezet en luxe uitgevoerd. De badkamer heeft een ligbad of een douche, afhankelijk van het appartementtype. Elk appartement heeft een inpandige berging en een fietsenberging op de begane grond. De oppervlakte van de huurwoningen varieert van 100 m² t/m 165 m².

De huurprijzen van de woningen zijn zeer divers.

Bijzonderheden:
- vrij uitzicht;
- bij ieder huurwoning een parkeerplaats;
- voldoet aan de laatste isolatie eisen;
- luxe keuken met inbouwapparatuur;
- gevarieerd aanbod in huurwoningen en dito huurprijzen;
- goede aansluiting op snelwegen en openbaar vervoer;
- geheel vrije vestiging.

Inschrijfvoorwaarden:
De voorwaarden voor het in aanmerking komen voor één van deze huurwoningen zijn als volgt:
- U dient zich in te schrijven bij REBO Huurwoning
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Het inkomen dient in overeenstemming te zijn met de huurprijs. Maak een berekening op: https://www.wonenbijbouwinvest.nl/huurcalculator
- Bij het beoordelen van het inschrijfformulier kijken wij alleen naar het vaste inkomen. Inkomen uit een flexibele arbeidsrelatie of uitzendwerk zien wij niet als een vast inkomen en nemen wij niet mee in onze berekening.
- Bent u ondernemer? Dan stellen wij naast de inkomensvoorwaarden de afgifte van een waarborgsom t.h.v. 3 maanden huur als voorwaarde.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
REBO Huurwoning - Utrecht
Melissekade 63
3544 CT UTRECHT
Tel.(030) 68 66 260

 

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Autoluwe straat

Utrecht

Londrinadreef e.o.

Utrecht
Centrum

Utrecht

Vredenburgplein

Utrecht
Groene omgeving

Utrecht

Melissekade

Utrecht
Inclusief parkeerplaats

Utrecht

Amerikalaan 'Het Kompas'

Utrecht

REBO Groep is aangesloten bij: