Utrecht

Herbert Kawanstraat e.o.

Balkon op het zuiden
Woonhuis - Appartement
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Herbert Kawanstraat e.o. , Utrecht

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Dit complex bestaat uit 105 huurappartementen,gelegen in Utrecht, in de wijk Terwijde, aan de Herbert Kawanstraat 2 t/m 20, Victor Herberstraat 2 t/m 42 en Operettelaan 31 t/m 201.

De huurappartementen zijn gelegen in de wijk Leidsche Rijn. De wijk Leidsche Rijn ligt op ongeveer vijf kilometer afstand van het centrum van Utrecht. U vindt in Leidsche Rijn volop voorzieningen als winkels, scholen, kinderopvang, restaurants, bioscopen en sportcentra. De wijk is door de twee treinstations Vleuten en Utrecht Terwijde en de buslijnen 26, 28, 29, 39 met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Met de auto is Leidsche Rijn via de A2 en A12 gemakkelijk te bereiken. De woonomgeving van Leidsche Rijn is gevarieerd. Er is zeker niet alleen nieuwbouw. Monumentale boerderijen, oude lintbebouwing en oorspronkelijke natuur krijgen alle ruimte. U kunt volop genieten van de rust en de groene omgeving,bijvoorbeeld door een bezoek te brengen aan het Leidsche Rijn Park.

De oppervlakte van de huurappartementen varieert van 60 m² t/m 120 m². Het afwerkingsniveau van de appartementen is hoog, met een volledig uitgeruste keuken en badkamer met een ligbad, aparte douche en wastafel.

Uw auto kunt u kwijt op uw eigen parkeerplaats behorende bij uw appartement. De kosten van de parkeerplaats zijn bij de huurprijs inbegrepen.


Bijzonderheden:
- geheel vrije vestiging;
- bij ieder appartement een parkeerplaats;
- voldoet aan de laatste isolatie eisen;
- luxe keuken met inbouwapparatuur;
- gevarieerd aanbod in appartementen en dito huurprijzen;
- goede aansluiting op snelwegen en openbaar vervoer.

Inschrijfvoorwaarden:
De voorwaarden voor het in aanmerking komen voor één van deze huurwoningen zijn als volgt:
- U dient zich in te schrijven bij REBO Huurwoning
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Het inkomen dient in overeenstemming te zijn met de huurprijs. Maak een berekening op https://www.wonenbijbouwinvest.nl/huurcalculator
- Bij het beoordelen van het inschrijfformulier kijken wij alleen naar het vaste inkomen. Inkomen uit een flexibele arbeidsrelatie of uitzendwerk zien wij niet als een vast inkomen en nemen wij niet mee in onze berekening.
- Bent u ondernemer? Dan stellen wij naast de inkomensvoorwaarden de afgifte van een waarborgsom t.h.v. 3 maanden huur als voorwaarde.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
REBO Huurwoning - Utrecht
Melissekade 63
3544 CT UTRECHT
Tel.(030) 68 66 260

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Centrum

Utrecht

Zijdebalen II

Utrecht
Luxe appartementen

Utrecht

Luzernevlinder

Utrecht
Nabij centrum

Utrecht

Ina Boudier Bakkerhof

Utrecht
Groene omgeving

Utrecht

Huis te Zuylenlaan

Utrecht

REBO Groep is aangesloten bij: