Utrecht

Houtrakgracht e.o.

Groene omgeving
Woonhuis - Appartement
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Houtrakgracht e.o. , Utrecht

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Dit complex bestaat uit 30 huurappartementen,gelegen in Utrecht, in de wijk Langerak, aan de Houtrakgracht 128 t/m 360.

Appartementencomplex Langerak I is gelegen in de wijk Leidsche Rijn. De wijk Leidsche Rijn ligt op ongeveer vijf kilometer afstand van het centrum van Utrecht. U vindt in Leidsche Rijn volop voorzieningen als winkels, scholen, kinderopvang, restaurants, bioscopen en sportcentra. De wijk is door de twee treinstations Vleuten en Utrecht Terwijde en de buslijnen 26, 28, 29, 39 met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Met de auto is het Leidsche Rijn via de A2 en A12 gemakkelijk te bereiken. De woonomgeving van Leidsche Rijn is gevarieerd. Er is zeker niet alleen nieuwbouw. Monumentale boerderijen, oude lintbebouwing en oorspronkelijke natuur krijgen alle ruimte. U kunt volop genieten van de rust en de groene omgeving, bijvoorbeeld door een bezoek te brengen aan het Maxima Park.

De huurappartementen bestaan uit beneden- en bovenwoningen. De appartementen zijn per type functioneel ingedeeld. De oppervlakte van de appartementen bedraagt 95 m².

De indeling van de benedenwoning is als volgt:
Entree met meterkast en toilet. Woonkamer met inbouwkast, gesloten keuken en berging in de tuin. Gang met trapopgang naar de eerste verdieping.
Eerste verdieping: overloop, 2 slaapkamers, badkamer voorzien van toilet, wastafel, douche en wasmachineaansluiting.

De indeling van de bovenwoning is als volgt:
Tweede verdieping: overloop, 2 slaapkamers, badkamer voorzien van toilet, wastafel, douche en wasmachineaansluiting. Gang met trapopgang naar de derde verdieping.
Derde verdieping: woonkamer met meterkast, inbouwkast, gesloten keuken.

Inschrijfvoorwaarden:
De voorwaarden voor het in aanmerking komen voor één van deze huurwoningen zijn als volgt:
- U dient zich in te schrijven bij REBO Huurwoning
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Het inkomen dient in overeenstemming te zijn met de huurprijs. Maak een berekening op: https://www.wonenbijbouwinvest.nl/huurcalculator
- Bij het beoordelen van het inschrijfformulier kijken wij alleen naar het vaste inkomen. Inkomen uit een flexibele arbeidsrelatie of uitzendwerk zien wij niet als een vast inkomen en nemen wij niet mee in onze berekening.
- Bent u ondernemer? Dan stellen wij naast de inkomensvoorwaarden de afgifte van een waarborgsom t.h.v. 3 maanden huur als voorwaarde.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
REBO Huurwoning - Utrecht
Melissekade 63
3544 CT UTRECHT
Tel.(030) 68 66 260

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Centrum

Utrecht

Zijdebalen IV

Utrecht
Centrum

Utrecht

Zijdebalen III

Utrecht
Nabij winkelcentrum

Utrecht

Surinamestraat e.o.

Utrecht
Luxe appartementen

Utrecht

Operettelaan

Utrecht

REBO Groep is aangesloten bij: