Utrecht

Ina Boudier Bakkerhof

Nabij centrum
Woonhuis - Appartement
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Ina Boudier Bakkerhof , Utrecht

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Dit complex bestaat uit 49 huurappartementen,gelegen in Utrecht,in het centrum, aan de Ina Boudier Bakkerhof 8 t/m 60 en 66 t/m 118.

Complex INA´s is een nieuwbouwcomplex in het hartje centrum van Utrecht. Het complex is gelegen aan het Ina Boudier-Bakkerhof 8 t/m 60 en 66 t/m 118 (even) en bestaat uit twee gebouwen, bouwjaar 2010. Geheel vrije vestiging!

Deze luxe 3-kamerappartementen bestaan uit diverse typen met een oppervlakte variërend van circa 83 m² tot 121 m².

Voor ieder wat wils!

Koken in de mooie keuken is een plezier. Elk appartement heeft een witte hoogglans keuken met Royal Stone blad en is compleet voorzien met inbouwapparatuur (combi-magnetron, afzuigkap, gaskookplaat en koelkast). In de badkamer heeft u een ligbad, separate douche en twee wastafels. Op het balkon, loggia of dakterras kunt u genieten van het stadse leven. Uw auto parkeert u op uw eigen parkeerplaats op het afgesloten parkeerdek.

Bijzonderheden
- geheel vrije vestiging;
- dichtbij centrum;
- bij ieder appartement een parkeerplaats en buitenruimte;
- luxe keuken met inbouwapparatuur;
- gevarieerd aanbod;
- goede aansluiting op snelwegen en openbaar vervoer;
- boven winkels voor de dagelijkse boodschappen, zoals o.a. Jumbo supermarkt, bakker, drogisterij.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  1. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  1. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Centrum

Utrecht

Zijdebalen II

Utrecht
Groene omgeving

Utrecht

Tuinpark II

Utrecht
Grote tuin

Utrecht

Kamilleweg e.o.

Utrecht
Kindvriendelijke buurt

Utrecht

Eerste Westerparklaan e.o.

Utrecht

REBO Groep is aangesloten bij: