Utrecht

Luzernevlinder

Luxe appartementen
Woonhuis - Appartement
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Luzernevlinder , Utrecht

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Dit complex bestaat uit 64 huurappartementen, gelegen in Utrecht, in de wijk Groot Zandveld, aan de Luzernevlinder 1 t/m 64.

De luxe appartementen bestaan uit diverse typen, zoals 2-kamer, 3-kamer en 4-kamer appartementen. De appartementen zijn verschillend in grootte. Deze variëren van 48 m² tot 126 m². Hoe hoger de appartementen zich in het complex bevinden, des te groter de oppervlakte van de appartementen wordt. De appartementen beschikken over een luxe open keuken met inbouwapparatuur zoals vlakscherm afzuigkap, keramische kookplaat, combimagnetron, vaatwasser en koel-vriescombinatie. De badkamers zijn voorzien van een douche en / of bad, en met één of twee wastafels.De ruime woonkamers hebben een brede glazenwand met schuifpui naar een ruim balkon (van 8 m² tot 14 m²). Uw auto kunt u kwijt op uw eigen parkeerplaats op het naastgelegen parkeerdek, behorende bij het appartement


Lees bij de "inschrijfvoorwaarden" hoe u in aanmerking kunt komen voor een van de appartementen

Voor meer informatie kunt u terecht op www.hureninluzernevlinder.nl

Bijzonderheden
- Geheel vrije vestiging
- Ieder gebouw is voorzien van twee liften
- Bij ieder appartement een parkeerplaats
- Voldoet aan de laatste isolatie eisen
- Luxe keuken met inbouwapparatuur
- Gevarieerd aanbod in appartementen en huurprijzen
- Goede aansluiting op snelwegen en openbaar vervoer
- De omgeving
-Winkels: Winkelcentrum Parkwijk (met auto en fiets bereikbaar, 5 -10 minuten afstand
-Winkelcentrum Terwijde, nabij NS-station Terwijde (met auto en fiets bereikbaar, 5 -10 minuten -(Openbaar) vervoer: NS-station Terwijde (met auto, fiets en lopend bereikbaar, 5-10 minuten afstand
- Verbindingen met trein en bus: Met trein directe verbinding naar Amsterdam CS en Utrecht CS
- Opritten snelwegen A2 en A12 op 5-10 minuten autoafstand
- Routebeschrijving Luzernevlinder, Utrecht: Vanaf Utrecht, snelweg A2 Afrit 7, ’t Zand, Bij de stoplichten links af, de Soestwetering op, deze weg vervolgen en doorgaand verkeer aanhouden. De weg buigt af naar rechts waar u de Terwijdesingel op rijdt.Bij de tweede stoplichten (onder het spoor door), slaat u rechtsaf de Verlengde Vleutenseweg op.De Verlengde Vleutenseweg gaat direct over in de Vleutensebaan, u slaat de eerste mogelijkheid links af de Belcampostraat in (u heeft de brandweerkazerne aan uw linkerhand.In de eerste flauwe bocht naar links slaat u rechtsaf de HermelijnVlinderdijk op.De Luzernevlinder ligt recht voor u.
Vanaf Amsterdam, snelweg A2. Afrit 7, ’t Zand. Bij de stoplichten rechts af, de Soestwetering op, deze weg vervolgen en doorgaand verkeer aanhouden.De weg buigt af naar rechts waar u de Terwijdesingel op rijdt. Bij de tweede stoplichten (onder het spoor door), slaat u rechtsaf de Verlengde Vleutenseweg op.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  1. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  1. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Centrum

Utrecht

Bartoklaan e.o.

Utrecht
Nabij park

Utrecht

Beekoeverhof e.o. 'Mussen & Merels'

Utrecht
Groene omgeving

Utrecht

Houtrakgracht e.o.

Utrecht
Balkon op het zuiden

Utrecht

Herbert Kawanstraat e.o.

Utrecht

REBO Groep is aangesloten bij: