Utrecht

Surinamestraat e.o.

Nabij winkelcentrum
Woonhuis - Appartement
Conditie
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Surinamestraat e.o. , Utrecht

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Op zoek naar een huurwoning in Utrecht? Schrijf je dan direct in!

Appartementen gelegen op de Surinamestraat 98-120, Celebestraat 93-113 en Laan van Nieuwguinea 85-91.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  1. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  1. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

 

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Luxe appartementen

Utrecht

Operettelaan

Utrecht
Kindvriendelijke buurt

Utrecht

Melissekade

Utrecht
Energiezuinig

Utrecht

Veemarkt I

Utrecht
Inclusief parkeerplaats

Utrecht

Hogeweide

Utrecht

REBO Groep is aangesloten bij: