Utrecht

Surinamestraat e.o.

Nabij winkelcentrum
Woonhuis - Appartement
Conditie
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Surinamestraat e.o. , Utrecht

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Op zoek naar een huurwoning in Utrecht? Schrijf je dan direct in!

Appartementen gelegen op de Surinamestraat 98-120, Celebestraat 93-113 en Laan van Nieuwguinea 85-91.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  1. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  1. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

 

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Centrum

Utrecht

Lange Nieuwstraat e.o.

Utrecht
Kindvriendelijke buurt

Utrecht

Melissekade

Utrecht
Luxe appartementen

Utrecht

Luzernevlinder

Utrecht
Groene omgeving

Utrecht

Huis te Zuylenlaan

Utrecht

REBO Groep is aangesloten bij: