Utrecht

Tuinpark I

Autoluwe straat
Woonhuis - Eengezinswoning
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Tuinpark I , Utrecht

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Dit complex bestaat uit 74 huurwoningen,gelegen in Utrecht,in de wijk Tuinpark, aan de Ivor Novellostraat 2 t/m 8, LIoyd Webberhof 1 t/m 39 en 6 t/m 98.

Omgeving:
De huurwoningen zijn gelegen in de wijk Leidsche Rijn. De wijk Leidsche Rijn ligt op ongeveer vijf kilometer afstand van het centrum van Utrecht. U vindt in Leidsche Rijn volop voorzieningen als winkels, scholen, kinderopvang, restaurants, bioscopen en sportcentra. De wijk is door de twee treinstations Vleuten en Utrecht Terwijde en de buslijnen 26, 28, 29, 39 met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Met de auto is Leidsche Rijn via de A2 en A12 gemakkelijk te bereiken. De woonomgeving van Leidsche Rijn is gevarieerd. Er is zeker niet alleen nieuwbouw. Monumentale boerderijen, oude lintbebouwing en oorspronkelijke natuur krijgen alle ruimte. U kunt volop genieten van de rust en de groene omgeving, bijvoorbeeld door een bezoek te brengen aan het Maxima Park.

De huurwoningen bestaan uit een drietal woningtypen, variërend van muurwoningen,drielaagse woningen en tuinwoningen. De huurwoningen zijn per woningtype functioneel ingedeeld. Het oppervlakte varieert van 135 m² t/m 150 m².
Het afwerkingsniveau van de huurwoningen is hoog, met een volledig uitgeruste keuken en badkamer met een ligbad, aparte douche en een dubbele wastafel.
Uw auto kunt u kwijt op uw eigen parkeerplaats bij het naast gelegen appartementencomplex de Boemerang verlichte parkeerdek. De kosten van de parkeerplaats zijn bij de huurprijs inbegrepen.

Bijzonderheden:
- vrij uitzicht;
- geheel vrije vestiging;
- bij iedere verhuureenheid een parkeerplaats;
- voldoet aan de laatste isolatie eisen;
- luxe keuken met inbouwapparatuur;
- gevarieerd aanbod in verhuureenheden en dito huurprijzen;
- goede aansluiting op snelwegen en openbaar vervoer.

Inschrijfvoorwaarden:
De voorwaarden voor het in aanmerking komen voor één van deze huurwoningen zijn als volgt:
- U dient zich in te schrijven bij REBO Huurwoning
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Het inkomen dient in overeenstemming te zijn met de huurprijs. Maak een berekening op: https://www.wonenbijbouwinvest.nl/huurcalculator
- Bij het beoordelen van het inschrijfformulier kijken wij alleen naar het vaste inkomen. Inkomen uit een flexibele arbeidsrelatie of uitzendwerk zien wij niet als een vast inkomen en nemen wij niet mee in onze berekening.
- Bent u ondernemer? Dan stellen wij naast de inkomensvoorwaarden de afgifte van een waarborgsom t.h.v. 3 maanden huur als voorwaarde.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
REBO Huurwoning - Utrecht
Melissekade 63
3544 CT UTRECHT
Tel.(030) 68 66 260

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Centrum

Utrecht

Lange Nieuwstraat e.o.

Utrecht
Nabij park

Utrecht

Beekoeverhof e.o. 'Mussen & Merels'

Utrecht
Groene omgeving

Utrecht

Meyster's Buiten

Utrecht
Balkon op het zuiden

Utrecht

Herbert Kawanstraat e.o.

Utrecht

REBO Groep is aangesloten bij: