Veenendaal

Zuivelstraat, Uiverstraat, Ambachstraat

Energiezuinig
Woonhuis -
Conditie
Status
Beschikbaar
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Zuivelstraat, Uiverstraat, Ambachstraat , Veenendaal

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

In ons beheer: 55 zeer energie zuinige ruime eengezinswoningen nabij het centrum van Veenendaal. U woont hier met minimale energielasten in een luxe hoogwaardig afgewerkte woning. Alle voorzieningen treft u in de directe omgeving.

Kenmerken
- Project: Stationskwartier
- Adres: Ambachtstraat 2 t/m 8A (e)(e), Uiverstraat 1 t/m 39 (o) en 41 t/m 71 (o) en Zuivelstraat 5 t/m 21 (o).
- Wijk: Het Ambacht
- 55 eengezinswoningen verdeeld over 10 blokken
- 4 type woningen
- 3 of 6 slaapkamers
- Woonoppervlakte: 117 m2 t/m 136 m2
- Kaveloppervlakte: 109 m2 t/m 166 m2
- Bouwjaar 2017
- Berging aanwezig
- Parkeren: openbaar parkeren
- Huurprijzen per maand: vanaf € 945,00 t/m 1.135,00

Bijzonderheden
Zeer energiezuinige nieuwbouwwoning met minimale energielasten
Luxe keuken voorzien van inbouwapparatuur
Complete, hoogwaardig afgewerkte badkamer
Alle voorzieningen in de directe omgeving

Het project
Project Stationskwartier bestaat uit 55 woningen welke zijn ontwikkeld op basis van een zeer energiezuinig woonconcept. Het resultaat zal minimaal energieverbruik zijn en hiermee ook een lagere energienota.  Wonen in het Stationskwartier is dan ook wonen met minimale energielasten. Dit alles is mogelijk door het toepassen van verschillende energiebesparende maatregelen zoals:
- Optimale isolatie o.a. HR+++ glas.
- slim ventilatiesysteem voor optimale luchtkwaliteit
- een luchtwarmtepomp en laagtemperatuurverwarming zorgen voor een constante temperatuur.
- energie wordt opgewekt met zonnepanelen

De woningen
De woningen binnen het project zijn ruim opgezet en verdeelt in 10 blokken, gelegen aan de Ambachtstraat, Uiverstraat en Zuivelstraat. Alle woningen zijn voorzien van een achtertuin, gelegen op het zuidoosten, zuidwesten of westen. De achtertuin is voorzien van een berging en terras. Parkeren is  mogelijk op de vele openbare parkeerplaatsen achter de woningen en aan de straatzijde. Tussen de verschillende woonblokken is een groenstrook aangebracht.

Er zijn 4 type woningen beschikbaar. Zo is er de eindwoning met langskap, drielaags hoewoning met plat dak, tussenwoning met langskap en tussenwoning met dwarskap. De woningen hebben allen een uitbouw van 1,20 meter aan de achterzijde. De luxe keuken is gelegen aan de voorzijde en uitgevoerd met witte kastfronten, een composiet donker aanrechtblad en hoogwaardige inbouwapparatuur. Zo treft u in de keuken een vaatwasser, combimagnetron, koel- vriescombinatie, afzuigkap en kookplaat. De eerste etage is voorzien van 3 slaapkamers en een luxe badkamer voorzien van een dubbele wastafel, toilet en douchehoek. De tweede etage is, afhankelijk van het type woning, uitgevoerd als open ruimte of voorzien van 3 slaapkamers en een open ruimte. Daarnaast vindt u op de tweede verdieping de aansluiting voor de wasmachine en droger.

Omgeving en voorzieningen
Veenendaal is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Utrecht, gelegen aan de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei.
Veenendaal is goed te bereiken via de A12 en ligt aan de rand van de Utrechtse heuvelrug. Veenendaal ligt aan de A12 tussen Utrecht en Arnhem. De N233 verbindt Veenendaal via de Rijnbrug bij Rhenen met de A15. Hierdoor heeft het een centrale ligging en is daardoor een aantrekkelijke vestigingsplaats. Ook met het openbaar vervoer is Veenendaal goed bereikbaar middels bus of trein. In de directe omgeving bevinden zich diverse bushaltes en het treinstation Veenendaal-Centrum.
Naast de markt en de hoofdstraat als winkelcentrum zijn er nog diverse aangrenzende centra zoals Corridor Passage en Scheepjeshof. Hier treft u alle voorzieningen als winkels, horeca en uitgaansgelegenheden als terrasjes en theater De Lampegiet.
Voor sport en recreatie mogelijkheden kunt u in Veenendaal ook prima terecht. Naast Zwembad De Vallei zijn er diverse (sport) verenigingen waarbij u zich kunt aansluiten. Ook de natuur is goed vertegenwoordig met Landgoed Prattenburg en recreatiegebied Kwintelooijen.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Centrum

Veenendaal

Tuinstraat | 'Het Stempel'

Veenendaal
Nabij station

Veenendaal

Kerkewijk 31

Veenendaal
Groene omgeving

Veenendaal

Koningin Maximasingel, Prinses Amaliasingel, Prinses Arianelaan, Prinses Alexialaan

Veenendaal

REBO Groep is aangesloten bij: