Velp

Churchillplein

Eigen parkeerplaats
Woonhuis - appartement
Conditie
bestaand
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Churchillplein , Velp

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Een fantastische nieuwe plek in Velp! Winkelen, wonen en werken gaan hier hand in hand. 3-kamer appartementen met luxe leuken en eigen parkeerplaats op het parkeerdek.

Kenmerken:
Soort appartement: 3- kamer appartementen
Oppervlakte: Variërend van 81 m² t/m 90 m²
Aantal kamers: 3 kamers (2 slaapkamers)
Bouwjaar: 2012
Buitenruimte: Eigen terras en/of gezamenlijk dakterras, Frans balkon
Ligging buitenruimte: Divers
Berging: Berging bij de parkeergarage
Parkeerplaats: 1 parkeerplaats in de parkeergarage
Adressen: Churchillplein 21 t/m 23, 45,48, 51 t/m 58, 60 t/m 66.

Huurprijs:
Huurprijs per maand vanaf: € 815,00
Servicekosten per maand: € 50,00


Indeling:
De lichte hal bij binnenkomst geeft toegang tot alle ruimtes van het appartement. Een ruim 7 meter brede woonkamer met (half) open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers. De badkamer is voorzien van een ligbad of een douche en vaste wastafel. Het zwevend toilet bevindt zich separaat in de hal, evenals de berging met wasmachineaansluiting en opstelplaats voor de CV-ketel.
De meeste appartementen beschikken over een eigen buitenruimte in de vorm van een eigen terras en verschillende Franse balkons. Voor alle bewoners van het complex is er de gezamenlijke dakterras.

Elk appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en berging in de parkeergarage.

Afmetingen:
Woonkamer: van 32 m² tot 38 m²
Keuken: circa 9 m²
Slaapkamer 1: van 12 m² tot 15 m²
Slaapkamer 2: van 8 m² tot 13 m²
Badkamer: van 5 m² tot 8 m²
Terras: circa 20 m²

*Foto(s) toont/tonen soortgelijke woningen.

Omgeving en voorzieningen:
Velp, onderdeel van de gemeente Rheden, kent een uitgebreid winkelaanbod en vele maatschappelijke en medische voorzieningen. Zo vind je in Velp een kliniek van het Rijnstate ziekenhuis, een breed onderwijsaanbod, een bibliotheek en een aantal gezellige horecagelegenheden zoals Taveerne De Watermolen. Met vele muziek-, theater- en sportverengingen, een groot overdekt zwembad in sportcentrum de Dumpel en zelfs een openluchttheater, biedt het dorp tevens volop mogelijkheden op het gebied van sport en cultuur.
Direct onder de appartementen is Winkelcentrum Velperbroek gevestigd met twee supermarkten en diverse winkels. Het complex is gelegen op enkele minuten fietsen van het centrum van Velp.

Bereikbaarheid:
De centrale ligging, de aanwezigheid van een NS-station in het dorp, goede busverbindingen en diverse uitvalswegen waaronder de A12 (Den Haag – Utrecht – Oberhausen) maken het dorp goed bereikbaar per auto en/of met het openbaar vervoer.
Het station is op loopafstand en de bushalte is om de hoek. Er rijden diverse buslijnen, te weten: 9 (Velp-Schaarsbergen), 643 (Velp-Arnhem Gelredome), 26 (Arnhem CS-Doesburg-Dieren station), 27 (Arnhem CS-Doesburg-Doetinchem), 31 (Arnhem IJsseloord-Elst-Nijmegen Weezenhof), 43 (Apeldoorn-Dieren-Arnhem CS) en 74 (Velp-Bemmel).

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  2. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  3. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Groene omgeving

Velp

Churchillplein

Velp

REBO Groep is aangesloten bij: