Vianen

Ursulinenhof

Nabij winkelcentrum
Woonhuis - Appartement
Conditie
Bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Ursulinenhof , Vianen

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Ligging
Het complex is gelegen boven het winkelcentrum ‘Het Monnikenhof’. Hier vindt u verschillende winkels zoals een supermarkt en drogisterij. Voor de dagelijkse boodschappen hoeft u dus enkel naar beneden. Tevens vindt u op 5 minuten loopafstand bushalte Rietkamp. Hier brengt Lijn 63 u naar het centraal station van Utrecht. 

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  1. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  1. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

 

REBO Groep is aangesloten bij: