Vleuten

Burchtplein

Centrum
Woonhuis - Appartement
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Burchtplein , Vleuten

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Burchtplein e.o. te Vleuten

Wonen in het nieuwe centrum van Vleuterweide
Het nieuwe centrum van Vleuterweide zal het nieuwe bruisende stadshart worden van Leidsche Rijn. Een combinatie van winkels, horeca en andere voorzieningen maakt het een ideale plek om te wonen. Een fraaie architectuur afgewisseld met waterpartijen maken deze locatie uniek! Door de centrale ligging van Leidsche Rijn is niet alleen de Utrechtse binnenstad, maar heel Nederland binnen handbereik.

Luxe huurappartementen
In het markante complex 'De Hofdame' worden 38 luxe huurappartementen aangeboden.  De appartementen hebben een woonoppervlakte van 89 m² tot 123 m². Tevens zijn deze appartementen voorzien van een balkon gelegen op het zuidwesten met een vrij uitzicht.

Vele voorzieningen zijn op korte afstand gelegen of komen op korte afstand, onder meer:
- Het winkelcentrum Vleuterweide NS-station Vleuterweide;
- Bibliotheek;
- Vier basisscholen en twee kinderdagverblijven;
- Fitnesscentrum en dansschool;
- Wijkzorgcentrum;
- Buurtcentrum De Weide Wereld;
- Diverse horecavoorzieningen;
- Gelegen aan het Maxima Park.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  1. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  1. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

In nieuwe wijk

Vleuten

Haarzicht

Vleuten
Centrum

Vleuten

Middenburcht

Vleuten

REBO Groep is aangesloten bij: