Vleuten

Haarzicht

In nieuwe wijk
Woonhuis - Eengezinswoning
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Haarzicht , Vleuten

Duurzame woningen in Haarzicht
Wonen in Haarzicht is landelijk wonen met allure. De 126 vrije sector huurwoningen in Haarzicht zijn opgedeeld in 23 blokken die op speelse wijze zijn gesitueerd waardoor een charmante dorpse uitstraling ontstaat. De met zorg afgewerkte en energiezuinige woningen hebben een oppervlakte van 126 tot 147 m2, een volledig ingerichte keuken en eigentijdse badkamer. Elk woning beschikt over een warmtepomp en zonnepanelen en een extra bergruimte in de tuin.

Kenmerken van Haarzicht
Aantal woningen: 126 eengezinswoningen
Woonoppervlakte: ca. 126 - 147 m²
Aantal slaapkamers: 2 of 3 slaapkamers
Opgeleverd: 2019

Centraal maar toch vrij wonen
Haarzicht grenst aan Vleuten en Haarzuilens. De rijke geschiedenis, de natuur en het Oer-Hollandse cultuurlandschap met weilanden en wilgen geven dit gebied een uniek karakter. De wijk Haarzicht is ontworpen met behoud van archeologische, en natuurlandschappelijke elementen zoals het Bosje van Goes. Deze woonplek is een plek om zuinig op te zijn.

Ontspannen, wandelen of fietsen - rond Haarzicht vind je een adembenemend landschap van oude kerkenpaden en bloemrijke akkerranden. Winkels, scholen, een station. Je vindt de stedelijke faciliteiten van Vleuten - en uiteraard Utrecht - dichtbij. 

Haarzicht ligt centraal in de Randstad, vlakbij Utrecht en op ongeveer gelijke afstand van Den Haag (A12), Amsterdam (A2) en Amersfoort (A28). Vleuten beschikt over een treinstation, langs de sprinter van en naar Utrecht en richting Den Haag en Rotterdam.

Heerlijke omgeving
Natuur en groen zijn vlakbij: in minder dan een kwartier fietsen sta je in het Máximapark, het groene hart tussen Vleuten en De Meern. Hier kun je wandelen, skaten, hardlopen, bootje varen en van de natuur genieten. Op slechts 30 autominuten ligt het Zeisterbos, een oud bos met een bijzondere bodembegroeiing en een grote variëteit aan vogels. Boeren uit de omgeving onderhouden het landschap. En je kunt bij hen verse streekproducten kopen zoals geitenkaas, limousinvlees, kersen, appels en peren. In de nabije omgeving vind je de Haarrijnse plas (een recreatieplas waar bij mooi weer onder toezicht kan worden gezwommen), Golfclub G.C. de Haar (qua natuurschoon een van de mooiste golfbanen van Nederland) en de Hamtoren.

Centraal gelegen en uitstekend bereikbaar
Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in de dorpskern van Vleuten of het Winkelcentrum Vleuterweide. Hier zijn zowel alle bekende ketens vertegenwoordigd alsook de plaatselijke slager, bakker en groenteboer. Heb je  behoefte aan een groter aanbod in winkels? De diverse busverbindingen en station Vleuten maken het mogelijk om in no time in het centrum van Utrecht te staan. Daarnaast zit je binnen 2 minuten op de A2 en N230. Met 3 basisscholen in de nabijheid heb je ook voldoende keus om de kinderen onderwijs te bieden die bij ze past. In het nieuwbouwproject Haarzicht (2019) wordt een basisschool opgenomen met kinderopvang. Aan sportvoorzieningen ook geen gebrek. Er zijn diverse verenigingen in de direct omgeving.

Over historie gesproken
Wis je dat baron Étienne van Zuylen in 1891 het gehele dorp Haarzuilens liet verplaatsen omdat hij vond dat het te dicht bij het kasteel lag? Het werd herbouwd op de plaats waar het nu staat. Landgoed Haarzuilens met het Kasteel de Haar en Castellum Hoge Woerd liggen op fietsafstand van Haarzicht. Laatstgenoemde is een reconstructie van een Romeins fort. Hier kun je terecht voor een theatervoorstelling en genieten van een lunch of diner.

Inschrijven voor Haarzicht
De inschrijving voor de beschikbare woningen binnen dit complex verloopt via de externe omgeving van wonenbijbouwinvest.nl. Voor meer informatie en om in aanmerking te komen voor een woning klikt u op de button Inschrijven. Let op! U schrijft zich hiermee alleen in voor de woningen in eigendom van Bouwinvest. Om in aanmerking te komen voor het overige woningaanbod van REBO Huurwoning dient u zich hier in te schrijven.

 

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Centrum

Vleuten

Middenburcht

Vleuten
Centrum

Vleuten

Burchtplein

Vleuten

REBO Groep is aangesloten bij: