Vleuten

Middenburcht

Centrum
Woonhuis - appartement
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Middenburcht , Vleuten

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

REBO Vastgoed Management B.V. beheert 81 appartementen in het appartementencomplex Willem\'s Veste aan de Middenburcht 24 t/m 119 te Vleuten.

Het appartementementencomplex Willem's Veste is boven winkelcentrum Vleuterweide gelegen. Dit winkelcentrum is in 2010 uitgeroepen tot “Beste winkelcentrum van Nederland”. Een ideale mix van lokale ondernemers en bekende winkelketens maakt dit centrum uniek. Voor al uw dagelijkse voorzieningen kunt u terecht in dit centrum. Zo vindt u er de Albert Heijn, Lidl, Hema, Xenos en Blokker. Maar ook een visboer, bakker, bloemist en slager. De diverse restaurants en terrassen direct aan de vijverpartij maken dit centrum compleet.

De wijk Vleuterweide ligt op ongeveer tien kilometer afstand van het centrum van Utrecht. U vindt in Vleuterweide volop voorzieningen als winkels, scholen, kinderopvang, restaurants en sportcentra. De wijk is goed bereikbaar per openbaar vervoer door treinstation Vleuten en de buslijnen 26, 28, 29 en 39. De bushalte is op loopafstand gelegen waarmee u een directe busverbinding heeft met Utrecht Centraal. Met de auto is Vleuterweide via de A2 en A12 gemakkelijk te bereiken. De woonomgeving van Vleuterweide is gevarieerd. Er is zeker niet alleen nieuwbouw. Monumentale boerderijen, oude lintbebouwing en oorspronkelijke natuur krijgen alle ruimte. U kunt volop genieten van de rust en de groene omgeving, bijvoorbeeld door een bezoek te brengen aan het op loopafstand gelegen Maxima Park.

Het Maximapark is het grootste stadspark van Utrecht. Hier kunt u bij uitstek genieten van de natuur tijdens een wandeling of een picknick. Ook kunt u gebruik maken van ’t Lint. Deze acht kilometer lange recreatiestrook biedt u de mogelijkheid om een schitterende route te maken in en om Leidsche Rijn.
Tijdens de zomermaanden kunt u genieten van het recreatiegebied de Haarrijnse plassen.
De luxe appartementen bestaan uit diverse typen, variërend van 2-kamer, 3-kamer en 4-kamer appartementen. De appartementen zijn per type functioneel ingedeeld. Het oppervlakte van de appartementen varieert van 80 m² t/m 146 m².

Het afwerkingsniveau van de appartementen is zeer hoogwaardig. Alle appartementen zijn afgewerkt met hoogwaardig wit behang welke direct overschilderbaar is. De moderne keukens zijn voorzien van alle inbouwapparatuur waaronder een koelvriescombinatie, combimagnetron, vaatwasser en koelkast. De keuken is uitgerust met een Royal Stone aanrechtblad. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een dubbele wastafel. Ieder appartement is voorzien van een videofoon waarmee u uw bezoek kunt binnenlaten.
Bij de appartement kunt u een parkeerplaats huren in de ondergelegen afgesloten parkeerkelder. De kosten van de parkeerplaats zijn niet bij de huurprijs inbegrepen.


Bijzonderheden:
- boven winkelcentrum Vleuterweide gelegen;
- voldoet aan de laatste isolatie norm;
- luxe keuken voorzien van kookplaat, combi magnetron, vaatwasser en koelvriescombinatie;
- de appartementen zijn voorzien van een WKO-installatie;
- gevarieerd aanbod in appartementen en dito huurprijzen;
- goede aansluiting op snelwegen en openbaar vervoer;
- geheel vrije vestiging.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  1. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  1. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

In nieuwe wijk

Vleuten

Haarzicht

Vleuten
Centrum

Vleuten

Burchtplein

Vleuten

REBO Groep is aangesloten bij: