Vroomshoop

Hammerstraat

Centrum
Woonhuis - Appartement
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Hammerstraat , Vroomshoop

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

REBO Vastgoed Management BV beheert, midden in het centrum van Vroomshoop, dit appartementencomplex aan de Hammerstraat. Het complex is gelegen in 't Hart van Vroomshoop en bestaand uit 36 comfortabele appartementen, waarvan er 12 worden verhuurd. Het complex is in 2008 opgeleverd. De appartementen zijn gelegen op de 1e en 2e verdieping van gebouw B en beschikken standaard over een ruim balkon (9 m²) en een eigen auto-opstelplaats met berging in de kelder. De appartementen zijn voorzien van een luxe inbouwkeuken en sanitair in zowel de badkamer als het toilet.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  1. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  1. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.
Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Vroomshoop

Julianaplein

Vroomshoop
Winkelcentrum

Vroomshoop

't Hart van Vroomshoop

Vroomshoop

REBO Groep is aangesloten bij: