Wageningen

Mouterijnoort

Nabij centrum
Woonhuis - eengezinswoning
Conditie
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Mouterijnoort , Wageningen

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Mouterijnoort: Wonen op een toplocatie met een grote historische waarde. De ‘oude Mouterij’ is jarenlang gezichtsbepalend geweest voor deze nieuwe woonlocatie. Mouterijnoort is gesitueerd nabij het stadshart van Wageningen. Alles wat de stad zo uniek, compleet en gezellig maakt, bevindt zich op loopafstand van uw nieuwe woning. Een geweldige plek dus om te wonen.

Kenmerken
- Adres: Ambachtstraat 11 – 23 (oneven), Vakwerkstraat 2 – 14 (even) en Nijverheidstraat 2 – 20 (even) en 21 – 29 (oneven)
- Wijk: Mouterijnoort
- Soort woning: eengezinswoning
- Oppervlakte: 113 m² – 125 m²
- Aantal kamers: 4 – 5 kamers (3 - 4 slaapkamers)
- Bouwjaar: 2013
- Buitenruimte: tuin
- Ligging buitenruimte: noord, oost en zuid
- Schuur/berging: berging (2 x 3m)
- Parkeerplaats: bij de woning (openbaar)

Bijzonderheden:
Sfeervolle opzet in hofjes
keuken met inbouwapparatuur
Luxe en complete badkamer

De woningen
De 29 woningen aan de Ambachtstraat, Nijverheidstraat en Vakwerkstraat in Mouterijnoort, staan gegroepeerd rond een grote buitenplaats, een hof. Die hofjes creëren een heel intieme sfeer. Het is de sfeer die het gehele plan ademt. De straten zijn autoluw, het groen van de natuur is de dominante kleur buiten. En binnen die hofjes hebben kinderen de tijd van hun leven. Dat maakt huren in Mouterijnoort heel aantrekkelijk voor gezinnen met jonge kinderen. Heerlijk onbezorgd buiten spelen in de beslotenheid van een hof: waar vind je dat nog in deze tijd?
De woningen zijn eigentijds ingedeeld en worden fraai afgewerkt met een complete keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en een luxe badkamer met wastafel, bad, douche en een tweede toilet. Alle woningen hebben op de eerste verdieping drie slaapkamers en eventueel een vierde slaapkamer op zolder. Een aantal woningen in het plan valt op door de extra´s. Zeven huiskamers zijn flink uitgebouwd aan de achterzijde. Er zijn woningen met een vierde slaapkamer. En wil je een hoekwoning, dan is er de mogelijkheid een woning met garage te kiezen. Tuinplezier blijft er genoeg over.

Omgeving en voorzieningen
Wonen in Wageningen betekent kiezen voor wonen en leven in een aantrekkelijke, veelzijdige en bruisende Gelderse stad met zo’n 35.000 inwoners. De charme van Wageningen is een combinatie van verschillende aspecten die in deze stad bijeenkomen. Wat betreft wooncomfort biedt Wageningen alles wat u nodig heeft om er lekker te kunnen wonen; een gezellige binnenstad met een royaal winkelaanbod en vele horecavoorzieningen, een rijk verenigingsleven en alle faciliteiten die horen bij comfortabel wonen. Kortom, wonen in Wageningen is wonen in een bruisende stad.
Wonen in Wageningen betekent ook wonen in een schitterende omgeving. De stad is gesitueerd waar de Veluwerand, de Gelderse Vallei en de Rijn aan elkaar grenzen. Wonen in Wageningen is dus genieten van de ideale combinatie tussen de gezelligheid van de stad enerzijds en het schitterende Gelderse landschap anderzijds.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Groene omgeving

Wageningen

Noweestraat woningen

Wageningen
Groene omgeving

Wageningen

Noweestraat appartementen

Wageningen
Nabij centrum

Wageningen

Nieuw Kortenoord

Wageningen
Eigen parkeerplaats

Wageningen

Morfelden Walldorfplein

Wageningen

REBO Groep is aangesloten bij: