Wageningen

Nieuw Kortenoord

Nabij centrum
Woonhuis - eengezinswoning
Conditie
Bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Nieuw Kortenoord , Wageningen

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Precies daar waar de Veluwerand, de Gelderse Vallei en de Rijn aan elkaar grenzen, ligt Wageningen. Op het voormalige terrein van Wageningen University & Research centre in het buitengebied aan de westelijke rand van Wageningen, treft u de bijzondere woonwijk: Nieuw Kortenoord. Hier is het, te midden van de natuur en met alle voorzieningen van het centrum van Wageningen op slechts een steenworp afstand, buitengewoon wonen!

** de foto's van het interieur betreffen de voormalige modelwoning aan de Louis Raemaekerslaan 15

Kenmerken
- Adres: Ben van Londenstraat 40 t/m 62 (even nummers), Jan Jordensstraat 33 t/m 55 (oneven nummers) en Louis Raemaekerslaan 13 t/m 22.
- Wijk: Nieuw Kortenoord
- Soort woning: eengezinswoning
- Oppervlakte: 108 m² – 156 m²
- Aantal kamers: 4 – 5 kamers (3 - 4 slaapkamers)
- Bouwjaar: 2013
- Buitenruimte: tuin
- Ligging buitenruimte: noord, oost en zuid
- Schuur/berging: berging (2 x 3m)
- Parkeerplaats: bij de woning (openbaar)
- Huurprijs: vanaf € 902,-

Bijzonderheden:
vloerverwarming op ieder verdieping
keuken met inbouwapparatuur
Zonnepanelen (Louis Raemaekerslaan uitgezonderd)

De woningen
Het huurcomplex bestaat uit een 34 woningen, verdeeld over meerdere straten en in diverse typen. Alle woningen in dit project beschikken over vloerverwarming, waarmee gebruik wordt gemaakt van duurzame warmte- en koudeopslag. Hierbij worden de woningen via leidingen in de vloer verwarmd en gekoeld, waardoor in zowel de zomer als de winter een aangenaam binnenklimaat ontstaat.

Ben van Londenstraat
De 12 woningen aan de Ben van Londenstraat 40 t/m 62 zijn eigentijds ingedeeld en fraai afgewerkt met een complete keuken voorzien van inbouwapparatuur en een luxe badkamer voorzien van (dubbele) wastafel, douche en tweede toilet. Op de begane grond bereikt u via de hal de woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping vindt u drie ruime slaapkamers. Via een vaste trap bereikt u de zolder waar de aansluiting voor wasmachine en droger aanwezig is. Het dak is voorzien van zonnepanelen. De woningen hebben een woonoppervlakte variërend van 108 m² tot 132 m².

Jan Jordensstraat
De 12 woningen aan de Jan Jordensstraat 33 t/m 55 zijn eigentijds ingedeeld en fraai afgewerkt met een complete keuken voorzien van inbouwapparatuur en een luxe badkamer voorzien van (dubbele) wastafel, douche, tweede toilet en bad (type F).Op de begane grond bereikt u via de hal de woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping vindt u drie ruime slaapkamers. Via een vaste trap bereikt u de zolder waar de aansluiting voor wasmachine en droger aanwezig is. Het dak is voorzien van zonnepanelen. De woningen hebben een woonoppervlakte variërend van 122 m² tot 145 m².

Louis Raemaekerslaan
De 10 Allee woningen aan de Louis Raemaekerslaan 13 t/m 22 te Wageningen hebben een vloeroppervlakte van 130 m² tot 156 m² en zijn als volgt verdeeld.
De 3 Allee huurwoningen (type B3) aan de Louis Raemaekerslaan 15, 18 en 21 beschikken over een ruime woonkamer (ca. 31 m²) en een open keuken (ca. 11 m²), drie slaapkamers op de eerste verdieping en een vaste trap naar zolder waar u de aansluiting voor wasmachine en droger vindt. De woningen hebben een woonoppervlakte van ca 132 m² en onderscheiden zich met type B1/B2 door een speelse erker in de keuken en slaapkamer.
De Allee woningen type B2 worden beschreven onder Louis Raemaekerslaan 14, 16, 17, 19, 20 en 22. Deze woningen zijn bijna identiek aan het type B3, echter zonder erker in de keuken en slaapkamer.

De Allee Hoekwoning (type C) is een grotere woning, welke apart wordt beschreven onder Louis Raemaekerslaan 13. Deze prachtige hoekwoning heeft een voor-, achter-, en zijtuin. De hoofdentree geeft toegang tot de royale hal. Het woongedeelte op de begane grond is dankzij de ramen in de zijgevel zeer licht. Op de begane grond treft u bij binnenkomst de riante ontvangsthal, toilet, trapkast, trapopgang en toegang tot de grote woonkamer. Vanuit de woonkamer met openslaande deuren naar de tuin bereikt u de half open keuken. Deze is voorzien van een spoeleiland en inbouwapparatuur. Aan de voorzijde van de woning is de eetkamer gelegen. Op de eerste etage treft u 2 riante slaapkamers over de gehele breedte van de woning, de 3e slaapkamer en de luxe uitgevoerde badkamer voorzien van (dubbele) wastafel, douche, tweede toilet en bad. Tevens bevindt zich op de 1e etage een separaat 2e toilet. Via een vaste trap bereikt u de zolder waar de aansluiting voor wasmachine en droger aanwezig is.

Omgeving en voorzieningen
Precies daar waar de Veluwerand, de Gelderse Vallei en de Rijn aan elkaar grenzen, ligt Wageningen. In de directe omgeving vind je dan ook een gevarieerd natuurlandschap, van heidevelden en bossen tot zandverstuivingen en uiterwaarden.
Op slechts vijf minuten fietsen van Nieuw Kortenoord ligt het centrum van Wageningen. Hier kunt u terecht voor al uw dagelijkse boodschappen, goede restaurants, gezellige lunchrooms en eetcafés en alles wat u verder nodig hebt. Daarnaast biedt de stad haar ruim 37.000 inwoners uitgebreide voorzieningen op het gebied van onderwijs, cultuur, sport en gezondheidszorg.

Voorwaarden
- U dient zich in te schrijven bij REBO Vastgoed Management B.V. door middel van het inschrijfformulier.
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- De gestelde inkomenseis is: het bruto maandinkomen dient tenminste gelijk te zijn aan 4 x de maandhuurprijs. Bijvoorbeeld bij een huurprijs van € 900,00 per maand is het vereiste inkomen: 4 x € 900,00 = € 3.600,00 bruto per maand, inclusief vakantiegeld.
- Bent u gepensioneerd? Dan dient uw bruto maandinkomen 3,5 x de huurprijs te bedragen.
- Het tweede inkomen mag voor 100% worden meegeteld.
- Geheel vrije vestiging.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Groene omgeving

Wageningen

Noweestraat woningen

Wageningen
Nabij centrum

Wageningen

Mouterijnoort

Wageningen
Eigen parkeerplaats

Wageningen

Morfelden-Walldorfplein e.o.

Wageningen
Eigen parkeerplaats

Wageningen

Morfelden Walldorfplein

Wageningen

REBO Groep is aangesloten bij: