Warnsveld

Het Schieven

Groene omgeving
Woonhuis - Eengezinswoning Eengezinswoning
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Het Schieven , Warnsveld

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

In het prachtige groene dorp Warnsveld gelegen zeer ruime eengezinswoningen met 4 slaapkamers en 2 badkamers. Het complex bestaat uit 13 woningen waarvan 7 woningen over een garage beschikken.

Kenmerken:
Adres: Het Schieven 2 t/m 26 (e)
Soort woning: eengezinswoningen
Oppervlakte: ± 120 m² woonoppervlak
Aantal kamers: 5 kamers (4 slaapkamers)
Bouwjaar: 1990
Buitenruimte: voor- en achtertuin
Ligging buitenruimte: Noorden of Noordwesten
Berging: bijkeuken/berging
Parkeerplaats: openbaar en enkele woningen beschikken over een garage
Bijzonderheden: 4 slaapkamers, 2 badkamers

Indeling:
U komt binnen via de ruime hal waar de meterkast en het toilet voorzien van fonteintje zich bevinden. Vanuit de hal treedt u de royale z-vormige woonkamer met open haard binnen. Vanuit de half open keuken, welke in veel gevallen is voorzien van alle inbouwapparatuur, is de bijkeuken annex berging met aansluiting voor wasmachine bereikbaar. Via de trap komt u op de overloop waaraan 3 ruime slaapkamers zijn gelegen. Tevens is er een separaat toilet en een fraaie badkamer met o.a. een ligbad. Via de vaste trap komt u op de zolderverdieping met opstelling cv-ketel, 2e badkamer is voorzien van douche en wastafel, 4e slaapkamer en ruime opberg mogelijkheden.

Afmetingen (ca.):
Woonkamer: 16 m²
Keuken: 8 m²
Eetkamer: 12 m²
Bijkeuken: 6 m²
Berging: 4 m²
Slaapkamer 1: 16 m²
Slaapkamer 2: 11 m²
Slaapkamer 3: 9 m²
Badkamer: 4 m²
Slaapkamer 4/ Zolder: 26 m²
Douche: 4 m²

Omgeving en voorzieningen:
De woningen zijn gelegen in de kindvriendelijke en nette woonwijk “De Overkamp”.
Op korte afstand van de woningen zijn alle voorzieningen bereikbaar, waaronder een winkelcentrum met uitgebreid winkelaanbod, scholen en openbaar vervoer.

Bereikbaarheid:
Het dorp Warnsveld ligt tegen Zutphen aan en met 15 minuten bent u op de A1. Met de bus kunt u rechtstreeks naar Zutphen of Doetinchem.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  1. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  1. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Openbaar parkeren

Warnsveld

Schapendoes

Warnsveld

REBO Groep is aangesloten bij: