Zwolle

De Gelijkheid

Luxe appartementen
Woonhuis - Appartement
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

De Gelijkheid , Zwolle

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

REBO Vastgoedmanagement beheert het onderhavige complex in Zwolle (Overijssel), in het winkelcentrum van Zwolle-Zuid gelegen. De woningen zijn gelegen aan de Gelijkheid 2 t/m 30.

Het complex bestaat uit 15 royale appartementen (2009).

Indeling van de appartementen:
- totaal woonoppervlak van ca. 80 m²;
- ruime woonkamer met open keuken;
- open keuken voorzien van inbouwapparatuur;
- twee slaapkamers;
- badkamer voorzien van douche (en separaat toilet);
- (fietsen)berging gelegen in de onderbouw van het appartementencomplex.

De appartementen zijn gelegen boven winkelcentrum Zwolle-Zuid op fietsafstand van het centrum van Zwolle en in de nabijheid van diverse scholen en openbare voorzieningen (o.a. winkels, supermarkten, apotheker, bibliotheek). Het complex beschikt over een lift.
Binnen enkele autominuten aansluiting op het regionale wegennetwerk (o.a. A28 en A50).
Mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats in de parkeergarage van het winkelcentrum.
De appartementen beschikken over een moderne keuken met inbouwapparatuur o.a. motorloze afzuigkap, keramische kookplaat, koel-vriescombinatie, vaatwasser en combi-magnetron

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  1. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  1. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Goed bereikbaar

Zwolle

Zwarte Waterallee 25

Zwolle
Nabij winkelcentrum

Zwolle

Vrijheid

Zwolle
Winkelstrip

Zwolle

Van der Capellenstraat

Zwolle

REBO Groep is aangesloten bij: