Zwolle

Van der Capellenstraat

Winkelstrip
Woonhuis -
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Van der Capellenstraat , Zwolle

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Regelmatig appartementen en maisonnettewoningen beschikbaar. Schrijf u nu alvast in!

REBO beheert het onderhavig complex in Zwolle (Overijssel),gelegen in het centrum van Zwolle-Zuid aan Van der Capellenstraat 63 t/m 274. Het betreft een complex bestaande uit 89 appartementen en maisonnettes.

Kenmerken:
- 3-kamer appartement of 4-kamer maisonnettewoning;
- 70 m2 - 100 m2 woonoppervlakte;
- 2 of 3 slaapkamers;
- bouwjaar 1986;
- energielabel B/C (afhankelijke van het type woning);
- balkon;
- sommige met serre (wordt vaak gebruikt als eetkamer);
- sommige met terras/ achtertuin met berging;

Indeling appartementen:
De appartementen hebben een royale living met een half open keuken, twee slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel, toilet en wasmachine-aansluiting. Tevens beschikken de appartementen over een balkon, eigen fietsenberging en sommige een serre.

Indeling maisonettewoningen:
De masionette-woningen beschikken over een ruime woonkamer met halfopen keuken, 3 slaapkamers, badkamer met douche, wastafel, toilet en wasmachine-aansluiting. Afhankelijk van het type woning beschikken sommige over een serre en/of tuin met berging of berging op de begane grond en/of een balkon.

Omgeving en voorzieningen:
De woning is gelegen op de 1e etage boven het vernieuwde winkelcentrum van Zwolle Zuid. Het centrum van Zwolle-Zuid voorziet in diverse voorzieningen zoals; winkels, supermarkten, apotheker, kapper, bibliotheek, scholen, tandarts, dokter etc. Parkeren kan op de nabij gelegen openbare parkeerplaatsen. Tevens bestaat er de mogelijkheid een parkeerplaats te huren in de parkeergarage boven het winkelcentrum. Het complex beschikt over een lift en alle appartementen zijn gekoppelt aan een eigen berging gelegen op de beganegrond.

Bereikbaarheid:
Zwolle-Zuid is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Binnen enkele minuten bereikt u de ringweg van Zwolle met aansluiting op het regionale wegennetwerk (o.a. A28 en A50). Het centrum van Zwolle is op 10 fietsminuten bereikbaar, tevens is er ook een uitstekende busverbinding.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  1. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  1. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Goed bereikbaar

Zwolle

Zwarte Waterallee 25

Zwolle
Nabij winkelcentrum

Zwolle

Vrijheid

Zwolle
Luxe appartementen

Zwolle

De Gelijkheid

Zwolle

REBO Groep is aangesloten bij: