Zwolle

Vrijheid

Nabij winkelcentrum
Woonhuis - Appartement
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Vrijheid , Zwolle

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

REBO Vastgoedmanagement beheert het onderhavige complex in Zwolle (Overijssel), gelegen in de wijk Ittersumerlanden (Zwolle Zuid). De woningen zijn gelegen aan de Vrijheid 1 t/m 99.

Het complex is een gevarieerd complex en bestaat uit een 46tal 3-kamer appartementen en een 4tal 4-kamer appartementen. Het complex bestaat uit 2 gebouwen van 5 verdiepingen gelegen op een met een slagboom afgesloten terrein.
De appartementen zijn vanwege de uitvoering en de ligging met name geschikt voor senioren. De appartementen zijn perfect gelegen nabij een vernieuwd compleet winkelcentrum, diverse medische voorzieningen en zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Indeling appartementen:
hal, toilet, ruimte met CV-installatie en aansluiting voor wasmachine/droger, woonkamer, 2 (of 3) slaapkamers, half-open of afgesloten keuken, inpandige bergruimte, badkamer met bad, douche en vaste wastafel.

Bijzonderheden
- de appartementen hebben een ruim balkon
- voldoende parkeermogelijkheden op afgesloten parkeerterrein
- op de begane grond van het complex bevinden zich de bergingen van de appartementen
- complex is voorzien van een afgesloten entree, derhalve niet toegankelijk voor onbevoegden
- het complex beschikt over 4 royale penthouses met ruim terras en 3 slaapkamers en een fenomenaal uitzicht!
- geheel vrije vestiging

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  1. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  1. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Goed bereikbaar

Zwolle

Zwarte Waterallee 25

Zwolle
Winkelstrip

Zwolle

Van der Capellenstraat

Zwolle
Luxe appartementen

Zwolle

De Gelijkheid

Zwolle

REBO Groep is aangesloten bij: