Bastiaan Mantz

Commercieel Technisch Inspecteur Wonen

Bastiaan Mantz

Commercieel Technisch Inspecteur Wonen

b.mantz@rebogroep.nl

030 - 68 66 260

Contact Opnemen

"REBO is een organisatie zonder overbodige managementlagen waar de klant centraal staat."

Terug naar boven

Over Bastiaan Mantz

Wat doe je voor werk?
Als mutatie opzichter ben ik verantwoordelijk voor een deel van het mutatieproces. Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat de vertrekkende huurders het vastgoed van onze opdrachtgevers in goede staat opleveren en we de woningen weer in een nette / technisch goede staat verhuren aan de nieuwe huurders. Wanneer een huurder zijn huurovereenkomst beëindigd plan ik de afspraken in voor de voor- en eindinspecties. Tijdens deze inspecties maak ik een inspectierapport op voor de vertrekkende huurder en zorg ik ervoor dat de woningen in goede staat worden opgeleverd voor onze opdrachtgevers. Daarnaast ben ik als mutatie opzichter altijd het aanspreekpunt bij nieuwe opleveringen en sleuteloverdrachten voor zowel bestaande bouw en nieuwbouwprojecten voor de vele verschillende opdrachtgevers in de regio Utrecht. Verder behandel ik alle geconstateerde opleverpunten en zet deze uit naar de betreffende aannemers, daarnaast bestaat mijn functie uit veel administratieve afhandelingen.

Wat vind je mooi aan je baan?
Als mutatie opzichter is geen werkdag hetzelfde het is een leuke afwisselende functie met een mooie combinatie van kantoorwerk en een buitenfunctie. Daarnaast heb ik veel verschillende klantcontacten en contacten met collega’s binnen REBO om het verhuurproces in goede banen te leiden. Het is bij iedere mutatie een leuke uitdaging om een klant blij te maken met een nieuwe woning die technisch geheel op peil is en de opdrachtgevers tevreden zijn.

Wat typeert REBO?
REBO is een organisatie zonder overbodige managementlagen waar de klant centraal staat. Er heerst een fijne samenwerking en informele sfeer onder de vele enthousiaste collega’s op de verschillende vestigingen van REBO.

REBO Groep is aangesloten bij: