Bibi Strijbosch (ARMT)

Verhuurspecialist Wonen

Bibi Strijbosch (ARMT)

Verhuurspecialist Wonen

b.strijbosch@rebogroep.nl

020 - 30 38 770

Contact Opnemen

"De afwisseling van het contact met de klant, kennis van de markt en juridische aspecten maakt dat elke dag weer nieuwe uitdagingen met zich meebrengt."

Terug naar boven

Over Bibi Strijbosch (ARMT)

Wat doe je voor werk?
Ik ben onderdeel van het verhuurteam in Amsterdam. Samen met mijn collega’s zijn wij verantwoordelijk voor het verhuur van de woningen in het westen van Nederland. Mijn werkzaamheden variëren van aanmelding van nieuwe huurwoningen tot aan het juist factureren naar de opdrachtgever. Kortom op de afdeling verhuur bij REBO ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het gehele proces. Daarnaast heb je veel contact met de accountmanager en de technische afdeling.

Wat vind je mooi aan je baan?
Elke dag is anders. Ik vind het leuk om mensen te begeleiden en adviseren in hun zoektocht naar een geschikte huurwoning. De afwisseling van het contact met de klant, kennis van de markt en juridische aspecten maakt dat elke dag weer nieuwe uitdagingen met zich meebrengt.

Wat typeert REBO?
Laagdrempelig en professioneel. REBO is een organisatie waar je je als werknemer gelijk thuis voelt. Je werkt met vakkundige collega’s samen om het beste resultaat te bereiken. Daarnaast is er altijd ruimte voor gezelligheid en een grapje. Door de verschillende soorten achtergronden hebben wij binnen REBO alle kennis in huis om de klant op alle fronten te bedienen.

REBO Groep is aangesloten bij: