Evelien te Pas

Verhuurspecialist Wonen

Evelien te Pas

Verhuurspecialist Wonen

e.tepas@rebogroep.nl

0570 - 61 27 52

Contact Opnemen

"Het is mooi om de juiste kandidaat bij de juiste woning te vinden en mensen blij te kunnen maken met een nieuw thuis."

Terug naar boven

Over Evelien te Pas

Wat doe je voor werk?
Als Verhuurspecialist Wonen voor de regio Zwolle mag ik het hele verhuurproces van begin tot eind begeleiden. Het begint met het afhandelen van een huuropzegging en het eindigt bij het opstellen van een huurovereenkomst voor een nieuwe huurder. Daartussen bevinden zich veel afwisselende werkzaamheden: het screenen van inschrijfformulieren, verhuurgesprekken houden met optanten, zorgen dat beschikbare woningen online vindbaar zijn, het bezichtigen van woningen, alle bijkomende administratie en natuurlijk veel contact met onze potentiële huurders. Het streven is om een goede match te maken tussen potentiële huurders en de beschikbare woningen, zodat we mensen blij kunnen maken met een nieuwe woning en tegelijkertijd zorgen dat onze opdrachtgevers tevreden zijn.

Wat vind je mooi aan je baan?
Het is mooi om de juiste kandidaat bij de juiste woning te vinden en mensen blij te kunnen maken met een nieuw thuis. Door de afwisseling in werkzaamheden en de combinatie van op pad zijn voor bezichtigingen en werken op kantoor is geen dag hetzelfde. Daarnaast werken we in een prettig bedrijf met fijne collega’s.

Wat typeert REBO?
REBO is een professionele organisatie met een goede werksfeer. Er is enorm veel kennis en ervaring op het gebied van vastgoed aanwezig. Dit wordt door collega’s onderling goed gedeeld en er wordt goed samengewerkt waardoor we snel kunnen schakelen. Dit teamgevoel, de betrokkenheid van alle collega’s en de gedrevenheid om zowel huurders als opdrachtgevers tevreden te stellen typeert REBO voor mij.

REBO Groep is aangesloten bij: