Fleur van der Tol

Assitent Verhuurteam

Fleur van der Tol

Assitent Verhuurteam

f.vandertol@rebogroep.nl

030 - 68 66 260

Contact Opnemen

"Wij proberen bij REBO Huurwoning altijd het best mogelijke voor de huurder te bewerkstelligen."

Terug naar boven

Over Fleur van der Tol

Wat doe je voor werk?
Ik ben assistent van het verhuurteam. Ik probeer mijn collega’s zoveel mogelijk te ontzien van administratieve werkzaamheden. Mijn werkzaamheden variëren van het inplannen van een bezichtiging, maken van de huurovereenkomst tot het afwikkelen van dossiers. Ook ben ik het eerste aanspreekpunt voor (potentiële) huurders, zowel telefonisch als op kantoor. Als (potentiële) huurders vragen hebben kunnen zij altijd bij mij terecht.

Wat vind je mooi aan je baan?
Het mooie aan mijn baan vind ik het contact met huurders. En het regelen van alle zaken rondom de verhuur. Het regelen van de administratieve werkzaamheden in de verhuur is een leuke en diverse taak, geen huurovereenkomst of dossier is hetzelfde. Ik heb dagelijks erg veel contact met huurders waarbij mij allerlei vragen gesteld worden. Elke werkdag is weer anders. Het geeft mij veel voldoening om voor elke (potentiële) huurder een stapje extra te doen.

Wat typeert REBO ?
Wij proberen altijd het best mogelijke voor de huurder te bewerkstelligen. REBO onderscheidt zich van andere vastgoedbeheerders door een oprechte en betrokken mentaliteit. Wij zijn als team nauw betrokken bij de huurders en hun woningen. De collega’s van REBO Huurwoning geven iedereen een warm welkom, hierdoor is het geweldig om voor REBO te mogen werken.

REBO Groep is aangesloten bij: