Matthijs Kramer

Technisch Manager

Matthijs Kramer

Technisch Manager

m.kramer@rebogroep.nl

020 - 30 38 770

Contact Opnemen

"Het beheren van vastgoed is een complexe en arbeidsintensieve aangelegenheid en vraagt om expertise."

Terug naar boven

Over Matthijs Kramer

Wat doe je voor werk?
Heel leuk werk en heel divers en eigenlijk te veel om even te benoemen, maar in hoofdzaak specifiek datgene wat ook maar enigszins raakvlakken heeft met onroerend goed. En wat zegt dat nou over mijn werk, eigenlijk helemaal niets toch. Om dan toch maar even een tipje van de sluier op te lichten mag ik mij, als schakel binnen ons team, bezig houden met de taken die toebehoren aan een technisch manager. In feite draag je kort en beknopt zorg en verantwoordelijkheid voor een optimale staat van andermans bezit ofwel; beheren. Dit kan overigens enorm variëren en bestaat voornamelijk uit o.a. het opstellen en bewaken van meer jaren onderhoudsplannen, aanvragen van offerten, begeleiden van het nodige onderhoud voor institutionele beleggers, verenigingen van eigenaren (VvE), particulieren en dit in combinatie met de nodige communicatie en verslaglegging aan de hand van processen volgens ISAE 3402. Zelf de opleiding LTS en MTS bouwkunde gevolgd en de opleiding VBO (Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed)

Wat vind je mooi aan je baan?
Het beheren van vastgoed is een complexe en arbeidsintensieve aangelegenheid en vraagt om expertise. Het blijft een uitdaging om, gezien de diversiteit op velen vlakken van dien maar ook de ontwikkelingen wat o.a. het aspect verduurzaming betreft (wat natuurlijk volop in de publieke belangstelling staat), hierop te kunnen anticiperen. Om hierin de juiste verhoudingen te kunnen vinden om de kwaliteit en kwantiteit te kunnen waarborgen zodat een optimaal rendement kan worden behaald. Hiervoor is een goede  verstandhouding met eigenaren en/of huurders van groot belang want het één staat namelijk in direct verband met het andere.

Wat typeert REBO?
Een veelzijdig team waar openheid, duidelijkheid, betrokkenheid maar vooral verantwoordelijkheid centraal staat ! Het gaat erom dat je iedere dag het gevoel hebt je thuis te voelen en mijn motto is dan ook: ‘’ je doet het met en voor elkaar” ofwel teambuilding.

REBO Groep is aangesloten bij: