Wendy van Meurs - van Wijngaarden

Accountmanager

Wendy van Meurs - van Wijngaarden

Accountmanager

w.vanmeurs@rebogroep.nl

0570 - 61 27 52

Contact Opnemen

"REBO heeft veel regionale kennis en de organisatie is niet ‘te’ groot, waardoor we flexibel zijn en korte lijnen hebben."

Terug naar boven

Over Wendy van Meurs - van Wijngaarden

Wat doe je voor werk?
Ik ben bij REBO begonnen als verhuurmedewerker. Inmiddels ben ik al een aantal jaren accountmanager en beheer ik diverse woningportefeuilles. Ik probeer een zo optimaal mogelijk rendement te creëren voor onze opdrachtgevers, zonder de wensen van (potentiële) huurders uit het oog te verliezen. Verder zijn mijn expertises het begeleiden van woningverbeteringstrajecten van relatief oude woningcomplexen, en het begeleiden van de verhuur van nieuwbouwcomplexen. Ik heb Management, Economie en Recht gestudeerd. Daarna deed ik de post-hbo-opleiding Commercieel vastgoedmanagement. Die studie sluit perfect aan op mijn huidige baan.

Wat vind je mooi aan je baan?
Het leukst aan mijn werk bij REBO vind ik het team waarmee ik samenwerk, en de variatie in werkzaamheden en contacten. Geen dag is hetzelfde! Ik sta in contact met huurders, bewonerscommissies en opdrachtgevers, en wissel werkzaamheden op kantoor af met werk buiten kantoor. Ik krijg de meeste voldoening uit het goed op elkaar afstemmen van de wensen van opdrachtgevers en huurders.

Wat typeert REBO?
REBO heeft een leuk team van specialisten die ervoor zorgen dat het vastgoed optimaal gemanaged wordt. REBO heeft veel regionale kennis en de organisatie is niet ‘te’ groot, waardoor we flexibel zijn en korte lijnen hebben. Tussen de verschillende businessunits en afdelingen wordt volop samengewerkt. Daardoor kunnen we snel inspelen op de wensen van onze klanten.

 

 

REBO Groep is aangesloten bij: