kantoorcombi02

Over REBO Vastgoed Management

REBO Vastgoed Management

 

Alles goed geregeld
Bij REBO Vastgoed Management beheren we vastgoed voor grote institutionele beleggers (verenigd in de IVBN) en andere betrouwbare grotere particuliere vastgoedeigenaren. Wij verzorgen alles, van onderhoud tot nieuw- en verbouw, van administratie tot verzekeringen, en van verhuur (via REBO Huurwoning) tot inning van de huur. Dat geldt voor zowel woningen als winkels, kantoren en andere bedrijfsruimten. Het vastgoed rendeert zonder dat eigenaren er omkijken naar hebben. En huurders hebben de beschikking over een betrouwbaar aanspreekpunt die op de hoogte is van de specifieke bijzonderheden van het beheren van onroerend goed. REBO Vastgoed Management BV is onderdeel van REBO Groep BV, en lid van branche vereniging Vastgoed Management Nederland, van NRW en van NEVAP. REBO Vastgoed Management BV is ISAE3402 type II gecertificeerd, mede een bewijs dat alles goed geregeld is.

Property management
Heeft u vastgoed, bijvoorbeeld als institutionele of particuliere belegging? REBO verzorgt graag het property management voor u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op. Bellen of mailen kan natuurlijk ook: 0313 74 50 72 of info@rebogroep.nl.

U bent huurder
U heeft een woning gehuurd via REBO Huurwoning. Nu bent u huurder en bent u aan het goede adres bij REBO Vastgoed Management. Op onze site kunt u zelf zaken regelen ten aanzien van uw huurwoning. Ga naar 'Ik ben huurder', en u regelt daar uw reparatieverzoeken, wijzigingen op uw huurovereenkomst, huuropzegging, klacht of compliment. Ook vindt u hier informatie over de onderhoudsplicht van huurder en verhuurder. En via het contactformulier kunt u al uw overige vragen stellen. Wij zijn u graag van dienst.

REBO Groep is aangesloten bij: