kantoorcombi02-1

Over REBO Vastgoed Management

REBO Vastgoed Management


Alles goed geregeld

Bij REBO Vastgoed Management beheren we vastgoed voor institutionele beleggers en andere vastgoedeigenaren. Wij verzorgen alles, de begeleiding van onderhoud tot renovatie, van administratie tot verzekeringen, en van verhuur tot inning van de huur. Dat geldt voor zowel woningen als winkels, kantoren en andere bedrijfspanden. Het vastgoed rendeert zonder dat eigenaren er omkijken naar hebben. En huurders? Die hebben de beschikking over een goed onderhouden pand bij een betrouwbare verhuurder. REBO Vastgoed Management is lid van de branche vereniging VGM NL en tevens ISAE3402 Type II gecertificeerd, mede een bewijs dat alles goed geregeld is.

Property management
Heeft u vastgoed, bijvoorbeeld als institutionele of particuliere belegger? REBO verzorgt graag het property management voor u. Wij verzorgen het volledige property management, maar u kunt ook de deeldiensten afnemen, administratief, commercieel en technisch management. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, bel of mail: 0570 - 612 752 of info@rebogroep.nl

Huurdersservice
U heeft een woning gehuurd via REBOHuurwoning.nl. Dan bent u als huurder nu op het juiste adres beland. Via deze website, via het onderdeel Ik ben huurder regelt u zelfstandig een aantal zaken, zoals het opzeggen van de huur, het indienen van een reparatieverzoek en de automatische incasso van de huur.  Ook zijn hier richtlijnen te vinden over hoe u de huurwoning dient op te leveren bij vertrek. Bent u tevreden of heeft u juist een klacht over onze dienstverlening, ook hier kunt u daar melding van maken. Wij zijn u graag van dienst.

REBO Groep is aangesloten bij: