Abcoude

Waterlelie

Kindvriendelijke buurt
Woonhuis - Eengezinswoning
Conditie
bestaande bouw
Perceeloppervlakte
73m2
Aantal kamers
4
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Waterlelie , Abcoude

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

REBO Vastgoed Management B.V. beheert het onderhavige complex van 17 woningen te Abcoude. Het betreft de woningen gelegen aan de Waterlelie 24 t/m 44 (even) en 37 t/m 47 (oneven).

De woningen gelegen in de wijk 'Fluitekruid' beschikken over een voor en achtertuin.
Winkelcentrum, scholen en sportvoorzieningen bevinden zich in de directe omgeving.

Indeling:
entree, hal, toilet, trap naar verdieping, ruime woonkamer, keuken.
Verdieping: 3 slaapkamers, badkamer met douche, 2de toilet en vaste wastafel.
Zolder: ruime open zolderverdieping met opstelling van de c.v. installatie.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  1. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  1. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

REBO Groep is aangesloten bij: