Apeldoorn

Koninginnelaan

Inclusief parkeerplaats
Woonhuis - Appartement
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Koninginnelaan , Apeldoorn

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

76 Appartementen in een gloednieuw complex ‘De Vorstin’ gelegen aan de Koninginnelaan ter hoogte van de Anklaarseweg in de wijk Kerschoten. In het complex zijn 2 2-kamerappartementen en 74 3-kamerappartementen.

Kenmerken:
Adres: Koninginnelaan 300 t/m 450
Soort woning: appartementen
Type: maar liefst 14 verschillende types
Oppervlakte: van 69 tot 102 m²
Aantal kamers: 2/3
Bouwjaar: 2018
Buitenruimte: balkon
Ligging buitenruimte: verschillend
Berging: inpandig en individuele berging op de begane grond
Parkeerplaats: eigen terrein of parkeergarage
Bijzonderheden: hoog afwerkingsniveau, luxe sanitair en keuken, vloerverwarming,  op het dak zijn zonnepanelen aanwezig en elk appartement krijgt de terug levering van de opbrengst van 5 zonnepanelen.

Omgeving en voorzieningen:
Het gezondheidscentrum en wijkcentrum liggen praktisch in de achtertuin. Voor de boodschappen fietst u in 4 minuten naar het Mercatorplein.

Bereikbaarheid:
De Apeldoorn (N344) is snel aan te rijden en bus 10 stopt op de Anklaarseweg.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  1. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  1. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Kindvriendelijke buurt

Apeldoorn

Laurierstraat

Apeldoorn
Openbaar parkeren

Apeldoorn

Laan van Zuidbroek e.o.

Apeldoorn
Nabij park

Apeldoorn

IJsbloem e.o.

Apeldoorn
Mét garage

Apeldoorn

Distelvlinderlaan

Apeldoorn

REBO Groep is aangesloten bij: