Apeldoorn

Koninginnelaan

Inclusief parkeerplaats
Woonhuis - Appartement
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Koninginnelaan , Apeldoorn

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

76 Appartementen in een gloednieuw complex ‘De Vorstin’ gelegen aan de Koninginnelaan ter hoogte van de Anklaarseweg in de wijk Kerschoten. In het complex zijn 2 2-kamerappartementen en 74 3-kamerappartementen.

Kenmerken:
Adres: Koninginnelaan 300 t/m 450
Soort woning: appartementen
Type: maar liefst 14 verschillende types
Oppervlakte: van 69 tot 102 m²
Aantal kamers: 2/3
Bouwjaar: 2018
Buitenruimte: balkon
Ligging buitenruimte: verschillend
Berging: inpandig en individuele berging op de begane grond
Parkeerplaats: eigen terrein of parkeergarage
Bijzonderheden: hoog afwerkingsniveau, luxe sanitair en keuken, vloerverwarming,  op het dak zijn zonnepanelen aanwezig en elk appartement krijgt de terug levering van de opbrengst van 5 zonnepanelen.

Omgeving en voorzieningen:
Het gezondheidscentrum en wijkcentrum liggen praktisch in de achtertuin. Voor de boodschappen fietst u in 4 minuten naar het Mercatorplein.

Bereikbaarheid:
De Apeldoorn (N344) is snel aan te rijden en bus 10 stopt op de Anklaarseweg.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  1. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  1. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Kindvriendelijke buurt

Apeldoorn

Lavendelstraat en Hollaenderstraat

Apeldoorn
Nabij park

Apeldoorn

Kaartenmakershoeve / Sluiswachtershoeve

Apeldoorn
Groene omgeving

Apeldoorn

Het Kasteel EGW

Apeldoorn
Gelegen aan het water

Apeldoorn

Het Kasteel APP

Apeldoorn

REBO Groep is aangesloten bij: