Apeldoorn

Laurierstraat

Kindvriendelijke buurt
Woonhuis - Eengezinswoning
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Laurierstraat , Apeldoorn

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Luxe 2-onder-1-kap en vrijstaande woningen met garage (2014) gelegen in prettige woonwijk met alle voorzieningen binnen handbereik

Kenmerken:
Adres: Laurierstraat 35,37,43 t/m 49,52,54,55,64,66 en 76
Soort woning: 2-onder-1-kap (10) en vrijstaande woningen (2)
Oppervlakte v.a.: ca. 138 m²
Aantal kamers: 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Bouwjaar: 2014
Buitenruimte: voor- en achtertuin
Ligging buitenruimte: ZO
Parkeerplaats: garage en eigen oprit
Bijzonderheden: hoog opleveringsniveau keuken en sanitair

Huurprijs:
Huurprijs per maand v.a.: € 1.065,00
Servicekosten per maand: € n.v.t.
Beschikbaar: in overleg

Indeling:
Via de zij-ingang komt u in de royale hal welke toegang geeft tot het toilet, de garage en de tuingerichte woonkamer met luxe open keuken in hoekopstelling voorzien van alle apparatuur. Via de royale overloop op de eerste verdieping zijn de 3 slaapkamers bereikbaar en de badkamer met ligbad, separate douche en toilet.

Afmetingen (ca.):
Woonkamer: 29 m²
Keuken: 26,5 m²
Slaapkamer 1: 14 m²
Slaapkamer 2: 8,5 m²
Slaapkamer 3: 9,5 m²
Badkamer: 8,5 m²
Zolder: 24 m²
Garage: 21 m²

Omgeving en voorzieningen:
Het Amefa Kwartier is een nieuwe, kindvriendelijke buurt in een bestaande woonwijk. Eén van de belangrijkste pluspunten van het Amefa Kwartier is de ligging: midden in de bestaande wijk Zevenhuizen. Zevenhuizen is veelzijdig, compleet en groen. Het betreft een locatie waar alle voorzieningen al aanwezig zijn. Om de hoek zijn diverse wijkwinkelcentra, een zwembad, diverse scholen en een sportschool. Het Mheenpark ligt op loopafstand en daarnaast bent u met tien minuten fietsen in het centrum van Apeldoorn.

Bereikbaarheid:
Apeldoorn is goed bereikbaar via de snelwegen A1 en A50. Apeldoorn is ook per trein prima bereikbaar, met directe verbindingen naar Zwolle, Utrecht, Amsterdam en Arnhem. In Apeldoorn zelf zorgt een ringweg voor een goede en snelle bereikbaarheid van de wijken van de stad. De verschillende wijken zijn verbonden door elf stadbuslijnen. Apeldoorn kent ook een zeer fijnmazig netwerk van fietspaden.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  1. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  1. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Nabij station

Apeldoorn

Molenstraat-Centrum

Apeldoorn
Nabij park

Apeldoorn

Kaartenmakershoeve / Sluiswachtershoeve

Apeldoorn
Nabij park

Apeldoorn

IJsbloem e.o.

Apeldoorn
Openbaar parkeren

Apeldoorn

Erasmusstraat Robert Kochstraat Pasteurstraat

Apeldoorn

REBO Groep is aangesloten bij: