Biddinghuizen

De Kooi 16 - 24

Groene omgeving
Woonhuis - Eengezinswoning
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

De Kooi 16 - 24 , Biddinghuizen

“Heerlijk wonen in een groene omgeving met het gemak van huren”

Dat is kenmerkend voor de vijf energiezuinige en comfortabele huurwoningen in de nieuwbouwwijk ‘De Graafschap’ aan de zuidkant van Biddinghuizen.


Kenmerken:

- 5 woningen waarvan 2 hoekwoningen
- Verrassend ruim, 101 m² woonoppervlak
- Woonkamer voorzien van vloerverwarming
- Keuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap en combimagnetron.
- Comfortabele badkamer met vloerverwarming
- 3 slaapkamers en een ruime zolderverdieping
- Standaard dakkapel aan de voorzijde
- Kaveloppervlakte van 131m² tot 174 m²
- Tuin met berging en achterom
- Zonnepanelen

Bijzonderheden:
-
De woningen zijn energiezuinig door optimale isolatie en de aanwezigheid van zonnepanelen.
- Nieuwbouwwijk De Graafschap is ruim van opzet, in de nabijheid zijn een prachtig speelpark en volkstuinen
- Met de auto is het 10 minuten rijden naar de stranden aan het Veluwemeer en Walibi Holland

Omgeving en voorzieningen:
Aan de rand van het Veluwemeer, tussen Harderwijk en Dronten, ligt Biddinghuizen. Een gemoedelijk dorp met circa 6.000 inwoners. Naast de stranden van het Veluwemeer en de bossen van de Veluwe heeft Biddinghuizen u nog veel meer te bieden. Biddinghuizen zelf heeft goede voorzieningen, zoals een winkelcentrum dat een aantal jaren geleden volledig is vernieuwd, meerdere basisscholen, een bibliotheek en een actief verenigingsleven met verschillende sportclubs.

De 5 woningen zijn onderdeel van de nieuwe woonwijk De Graafschap. De Graafschap is een nieuwbouwwijk gelegen aan de zuidkant van Biddinghuizen. De wijk wordt ruim opgezet (maximaal 20 woningen per hectare) met voornamelijk eengezinswoningen. Groenvoorzieningen en waterpartijen verbinden de diverse buurten na realisatie tot een geheel.

Een groot pluspunt van Biddinghuizen is de centrale ligging. Via de snelle N305  (gedeeltelijk 4-baans) bent u in 35 minuten midden in het Gooi en via de A6 in Almere.  En aan de oostkant is de regio Kampen- Zwolle in een half uurtje bereikbaar.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  1. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  1. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

 

 

REBO Groep is aangesloten bij: