Borculo

Tedinkweide

Eigen parkeerplaats
Woonhuis - Appartement
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Tedinkweide , Borculo

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Op prachtig groene locatie gelegen 3 kamer appartementen met balkon of terras in kleinschalig appartementencomplex.

Kenmerken:
Adres: Tedinkweide 24 t/m 50 (even)
Soort woning: 14 appartementen
Oppervlakte: 92 tot 108 m² (woonoppervlak)
Aantal kamers: 3
Bouwjaar: 2010
Buitenruimte: balkon
Ligging buitenruimte: Zuid
Berging: inpandig
Parkeerplaats: Eigen en openbare parkeergelegenheid
Bijzonderheden: Tussen de oude stadskern van Borculo en de Ruurlose weg gelegen, in de wijk Schollenkamp, project Villa des Fleurs. Kleinschalig mooi verzorgd appartementencomplex.

Indeling:
Het complex bestaat uit 4 verschillende type appartementen. Alle appartementen beschikken over een luxe open keuken voorzien van alle apparatuur, fraai uitgevoerd sanitair, lichte royale woonkamers met balkon of terras, 2 slaapkamers en bijkeuken.

Afmetingen (ca.)
Woonkamer/keuken: van 34 tot 55 m²
Slaapkamer 1: van 13,5 tot 20 m²
Slaapkamer 2: van 10 of 12 m²
Bijkeuken: 5,5 m²
Badkamer: 7 m²
Terras/balkon: van 7,5 tot 10 m²

Omgeving en voorzieningen:
De nieuwbouwwijk Schollenkamp ligt aan de zuidkant van Borculo. De wijk heeft ruime waterpartijen tussen de bestaande wegen en de nieuwe bebouwing die tevens functioneren als waterberging.
Kenmerkend voor het stadje is de rivier de Berkel die door het centrum loopt en waar ’s zomers met Berkelzompen, kleine bootjes, kan worden gevaren. Er ligt een mooi winkelcentrum in de historische kern van Borculo en op circa 30 autominuten liggen Doetinchem en Enschede. Neede en Ruurlo liggen dichterbij en zijn met een kwartier fietsen te bereiken.

Bereikbaarheid:
Nabij uitvalsweg N315; de Ruurloseweg gelegen.
Tevens bereikbaar middels openbaar vervoer.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  1. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  1. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Mét garage

Borculo

Schollenkamp

Borculo

REBO Groep is aangesloten bij: