Doesburg

Wemmersweerd

Mét garage
Woonhuis - Eengezinswoning
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Wemmersweerd , Doesburg

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Bijzonder mooi gelegen aan de rand van de wijk, luxe multifunctionele 2-onder-1-kap woningen met garage en 2 badkamers. Mogelijkheid voor een slaapkamer op de begane grond.

Kenmerken:
Soort woning: Twee-onder-één kapwoningen
Oppervlakte: 140 m² woonoppervlak
Aantal kamers: 4 kamers (2 of 3 slaapkamers)
Bouwjaar: 1997
Buitenruimte: Voor- en achtertuin
Ligging buitenruimte: Oost of zuid
Schuur/berging: Aangebouwd stenen garage
Parkeerplaats: Eigen garage en oprit

Gelegen aan Wemmersweerd 17 t/m 67 te Doesburg.

Huurprijs:
Huurprijs per maand: vanaf € 950,00
Servicekosten per maand: n.v.t.

Indeling:
Op de begane grond bevinden zich de ruime entree met toilet en meterkast. De garage is vanuit de entree binnendoor te bereiken. U vindt op de begane grond de royale woonkamer en de met de woonkamer in verbinding staande open keuken. Tevens vindt u op de begane grond een badkamer voorzien van een aparte douche en wasmachineaansluiting. Er is een mogelijkheid een slaapkamer te realiseren op de begane grond. De badkamer is vanuit deze slaapkamer direct te bereiken.
Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, een bergkast en een tweede badkamer. Deze badkamer is voorzien van een douche en vaste wastafel. Bovendien bevindt zich in de badkamer een tweede toilet. De vliering is via een vlizotrap te bereiken.

Afmetingen:
Woonkamer: ca. 29 m²
Keuken: ca. 10 m²
Slaapkamer 1(bg): ca. 12 m²
Badkamer (bg): ca. 5 m²
Slaapkamer 2: ca. 16 m²
Slaapkamer 3: ca. 7 m²
Badkamer: ca. 5 m²

Omgeving en voorzieningen:
Op de plaats waar de rivieren de IJssel en de Oude IJssel samenkomen ligt het historische stadje Doesburg. Doesburg is een aantrekkelijke stad aan het water en ligt op korte afstand van grote steden en natuurgebieden. In de binnenstad bevindt zich een prachtig winkelcentrum en een ruim bemeten winkelbestand van goede kwaliteit met ruime parkeerfaciliteiten.

Bereikbaarheid:
Doesburg heeft goede verbindingen via openbaar busvervoer naar de plaatsen Arnhem, Doetinchem/Enschede, Dieren/Zutphen/Deventer. Daarnaast zijn via de Interliner de plaatsen Velp/Arnhem, Doetinchem/Enschede te bereiken. Vanuit Arnhem en Dieren kan men met de trein reizen. De autowegen A12 en A48 zijn goed te bereiken.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  2. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  3. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

REBO Groep is aangesloten bij: