Huissen

Keizersallee e.o.

Energiezuinig
Woonhuis - eengezinswoning
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Keizersallee e.o. , Huissen

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Fraaie energiezuinige eengezinswoningen met een oppervlak variërend van 120 m² tot 129 m² in Loovelden. Grenzend aan historisch Huissen.

Kenmerken
Soort woning: Eengezinswoningen
Woonpppervlakte: Variërend van 120 m² tot 129 m²
Aantal kamers: 4/5 (3/4 slaapkamers)
Bouwjaar: 2015 (woningen aan de Plaza 2013)
Buitenruimte: Voor- en achtertuin
Ligging buitenruimte: Divers
Berging: Houten berging in de achtertuin
Parkeerplaats: Openbaar
Adressen: Keizersallee 106 t/m 112 (even) en 146 t/m 160 (even), Surastraat 2 t/m 20 (even) en 3 t/m 21 (oneven)

Huurprijs:
Huurprijs per maand vanaf: € 980,00
Servicekosten per maand: n.v.t.

Indeling:
De woningen beschikken over een woonkamer die aan de tuinzijde is voorzien van raampartijen die doorlopen tot de vloer en een deur die toegang geeft tot de tuin. In de woonkamer bevindt zich tevens een trapkast.

De luxe open keuken aan de voorzijde van de woningen zijn voorzien van een zwart composietstenen aanrechtblad en zijn uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur zoals een koelvriescombinatie, oven met geïntegreerde magnetron, inductiekookplaat en vaatwasser.

In de hal treft u de meterkast, toilet en de trap naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en een badkamer die ruimte biedt aan een ligbad, aparte douchehoek, 2e toilet en vaste wastafel. Via de vaste trap bereikt u de zolder. Hier bevindt zich de opstelling voor de cv-ketel, wasmachineaansluiting en bergingsmogelijkheden.

De achtertuin is voorzien van een houten berging.

Afmetingen:
Woonkamer: circa 26 m²
Keuken:    circa 9 m²
Slaapkamer 1: circa 15 m²
Slaapkamer 2: circa 9 m²
Slaapkamer 3: circa 6 m²
Badkamer: circa 6 m²
Zolder: circa 28 m²

Omgeving en voorzieningen:
De woningen zijn gelegen in de wijk Loovelden. Deze wijk is nog groeiende en biedt alle comfort. Op loop- en fietsafstand bevindt zich onder meer een kinderopvang, een Brede School, een medisch centrum en sportvelden. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het winkelcentrum van de wijk de Zilverkamp, die grenst aan Loovelden. Ook vanuit Huissens Buyten bent u met de fiets zo in het centrum van Huissen.

Bereikbaarheid:
Loovelden ligt ten westen van het centrum van Huissen. Op de fiets bent u binnen 10 minuten in het oude stadscentrum. Vanuit Huissen bent u met de auto of het openbaar vervoer in minder dan 20 minuten in het hart van Arnhem of Nijmegen.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  2. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  3. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Energiezuinig

Huissen

Auxiliastraat e.o.

Huissen

REBO Groep is aangesloten bij: